Καταγγελίες από πρόεδρο Ερασιτέχνη Εργοτέλη: «Μας κρατούσαν όμηρους στην κερκίδα»

Petite Perle 300×250

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. «Μας κρατούσαν ομήρους στις εξέδρες» αναφέρει.

Σε σοβαρές καταγγελίες για όσα έγιναν στη Νίκαια στο ματς με τον Ιωνικό προέβη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης.
Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο παράγοντας των Κρητικών στο γήπεδο διαδραματίστηκαν σκηνικά με μπράβους και προπηλακισμούς των διαιτητών, ενώ αναφέρθηκε σε αστυνομικό διευθυντή που «ακολουθούσε τους τραμπούκους».
Αναλυτικά η ανάρτηση του

«ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
Ο,τι πιο αποκρουστικό και αηδιαστικό έχω δει τα τελευταία χρόνια ήταν σήμερα στην έδρα του Ιωνικού με ευθύνη και της Πολιτείας. Και εξηγούμαι:

  1. Στην κερκίδα τους ήταν 50 τουλάχιστον οπαδοί του Ιωνικού, ενώ από πλευράς Εργοτέλη τρία μέλη του ΔΣ με ειδική παρακαλώ άδεια διότι ήταν δήθεν αυστηρά τα μέτρα.
  2. Εκτός των οπαδών, ήταν μέσα στο γήπεδο 20 φουσκωτοί μπράβοι που στο ημίχρονο ήρθαν, παρουσία της Αστυνομίας, να μας πάρουν τα κινητά γιατί τραβούσαμε βίντεο τους προπηλακισμούς των διαιτητών.
  3. Οι διμοιρίες της αστυνομίας φυλούσαν τους γύρω δρόμους και εμείς οι τρεις ήμασταν στο έλεος των μπράβων του Ιωνικού.
  4. Ο αστυνομικός διευθυντής, που ήταν επικεφαλής των μέτρων, ακολουθώντας τους τραμπούκους, ήρθε στην κερκίδα και επέπληξε το γιο μου επειδή τραβούσε βίντεο αυτά που είχαν γίνει μπροστά του. Μάλιστα τον υποχρέωσε να το διαγράψει αλλιώς θα έβγαινε έξω από το γήπεδο, λέγοντας του: «έλα σε είδα και εγώ ότι τραβούσες βίντεο».
  5. Ακόμη και μετά από αυτό, ουδείς αστυνομικός εμφανίστηκε στην κερκίδα που κρατούμασταν «όμηροι».
  6. Όταν του είπα γιατί δεν έχει η κερκίδα αστυνομική δύναμη, δίπλα του ο αρχηγός των τραμπούκων της εξαίρετης και πολιτισμένης αυτής ομάδας μου είπε θα σάς δείρουμε μπροστά στα ΜΑΤ.
  7. Πριν γίνω έξαλλος τους παρατηρούσα στωικά σαν να έβλεπα ταινία με χαρακτήρες της δεκαετίας του 50 και τον Ηλία του 16ου να μην ξέρει τι λέει.
  8. Εκεί στα υπουργεία και τα αρχηγεία να τους χαίρεστε, αυτοί σας αξίζουν (μάλιστα η ΠΑΕ είχε στείλει σε όλους έγγραφα για την ενίσχυση των μέτρων).
  9. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο και τη χώρα αυτοί οι άνθρωποι και αυτή η κατάσταση.
    ΥΓ. Για το αγωνιστικό και τη διαιτησία τα είδατε μόνοι σας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ