Πάλεψε γενναία ο Εργοτέλης στη Νίκαια αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ιωνικό(βίντεο)

Petite Perle 300×250

Δεν τα κατάφερε στον τελικό της Νίκαιας ο Εργοτέλης που γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-1 από τον Ιωνικό που πανηγύρισε την άνοδο του στη Souper Leage 1, ενώ αγώνα μπαράζ θα δώσει η Ξάνθη με το Παναιτωλικό αφού επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού.

Στο πρώτο μέρος το παιγνίδι ήταν νευρικό, χωρίς τις μεγάλες στιγμές μπροστά στις δύο εστίες με το σκορ να μένει στο 0-0 και να ανεβάζει την αγωνία στα ύψη.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Εργοτέλη που πήρε κεφάλι στο σκορ 60΄με τον Κοκκίνη, όμως οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Τσέλιου 72΄ έκαναν την αντεπίθεση και με τέρματα των Μουμίν και Μάναλη έφτασε στο τελικό 2-1.

Στο 60΄ πήρε κεφάλι στο σκορ ο Εργοτέλης! Ο Μανουσάκης έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή και η "χρυσή" αλλαγή του Ταουσιάνη, Σωτήρης Κοκκίνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου 0-1

Στο 72΄ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες. Ο Ηλίας Τσέλιος δέχτηκε δεύτερη "αυστηρότατη" δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ματσούκα και οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Στο 73΄ ισοφάρισε ο Ιωνικός. Ο Κατσιμήτρος έκανε λάθος με τη μπάλα να φεύγει από τα χέρια του, στη συνέχεια δύο επιθετικοί του Ιωνικού έπεσαν πάνω του, ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ και ο Μουμίν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Με αφορμή αυτή τη φάση είχαμε τρίλεπτη διακοπή του παιγνιδιού από τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών και παραγόντων της κρητικής ομάδας στο διαιτητή κ.Φωτιά.

Στο 81΄είχαμε την ολική ανατροπή για τον Ιωνικό . Ο Πλατέλλας έκανε την ενέργεια από τα αριστερά έκανε την παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή και ο νεοεισελθών Μάναλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ για το 2-1 της ομάδας της Νίκαιας.

Στις καθυστερήσεις είχαμε την αποβολή και του Πέιου με δεύτερη κίτρινη με τον Εργοτέλη να τελειώνει το παιγνίδι με 9 παίκτες.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης(64΄Ποζατζίδης), Πέϊος, Τσέλιος, Κόλα, Appi(53΄ Μπουτσάκης), Μπουρσέλης, Conraad(53΄ Κοκκίνης), Μανουσάκης(84΄Kwateng)

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Σαρρής, Κατσούρι, Ποζατζίδης, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος, Κοκκίνης, Kwateng, Πατρινός

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Omar(70΄Πλατέλλας), Gurjinder, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης(23΄ Μουστάκης 70΄Μάναλης), Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ματσούκας, Rolle, Κουϊρουκίδης(70΄Κάστρο)

Αναπληρωματικοί: Γκίνης, Μουστάκης, Τσιριγώτης, Poghosyan, Niasse, Kone, Μάναλης, Πλατέλλας, Castro

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ