Την Δευτέρα στο εδώλιο οι αγρότες για τα επεισόδια στο λιμάνι του Ηρακλείου-Ανακοίνωση του Αγρ. Συλλόγου Ιεράπετρας

Petite Perle 300×250

Την Δευτέρα 24/05/2021 θα διεξαχθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης για τις υλικές ζημιές που πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι Ηρακλείου κατά την εξέλιξη αγροτικής κινητοποίησης στον χώρο του λιμανιού τον Δεκέμβριο του 2016, κατά τη διάρκεια απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

O  Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας,  σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Υπενθυμίζουμε ότι η κινητοποίηση προκλήθηκε εύλογα έπειτα από την πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων προς την υπόλοιπη Ελλάδα και Εξωτερικό ( σε περίοδο αιχμής) διακινδυνεύοντας έτσι να χαθούν πολύτιμα συμβόλαια πώλησης, μην εκπληρώνοντας την υποχρέωση παράδοσης τους από την μεριά των παραγωγών.

Επιπλέον τονίζουμε κύριος σκοπός αυτής της αντίδρασης ήταν η διασφάλιση των δικαιωμάτων του συνόλου των παραγωγών της Κρήτης να μεταφέρουν απρόσκοπτα τα αγροτικά τους προϊόντα μέσω της θαλάσσιας οδού.

Καλούμε όλους τους παραγωγούς να συμπαρασταθούν ηθικά στους κατηγορουμένους με την παρουσία τους στον χώρο των δικαστηρίων.Καλούμε επίσης όλους όσους έχουν την δυνατότητα (αγροτικές- εμπορικές επιχειρήσεις,κ.α.) να συνεισφέρουν οικονομικά στα έξοδα της δίκης. Πληροφορίες στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας /2842041335"»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ