Αλλαγές στην Επιτροπή Παιδείας – Πρόεδρος η Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου

Petite Perle 300×250

Με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου αλλαγές προέκυψαν στην Επιτροπή Παιδείας που αφορούν στην αντικατάσταση του τέως προέδρου Μπάμπη Κουτσογιάννη και αναπληρωτή της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μαλεβιζίου έτους 2019-2021.

Νέα Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, με αναπληρώτρια την Νίκη Ζερβού, Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Κοινωνικής Πολιτικής, Εθελοντισμού και Επιχείρησης.

Να σημειώσουμε ότι δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, δεδομένου ότι τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας θα εκτελέσουν το έργο τους χωρίς αποζημίωση.

Μέλη παραμένουν οι κ.κ.:

  1. Κλινάκης Απόστολος, Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Δ. Μαλεβιζίου ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Νιράκη Ευτυχία, Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα Δ. Μαλεβιζίου, ως εκπρόσωποι της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας
    Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου.
  2. Χναράκης Αντώνιος, Διευθυντής Γυμνασίου Γαζίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ζαχαριουδάκη Αντώνιο, Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κρουσώνα, ως εκπρόσωποι της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου.
  3. Τσάμης Αχιλλέας, τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Παπουτσάκη Βαγγέλη, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος».
  4. Λεβεντάκη Ελένη, τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Λεβέντη Αργυρώ, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Μ.Ε.) Νομού Ηρακλείου
  5. Δρακάκης Μιχαήλ, τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Μαρκατάτο Νίκο, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου.

Γραμματέας της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ορίζεται η Κατσάφαρου Ειρήνη, κλάδου ΠΕ 10 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Μαλεβιζίου, με αναπληρώτρια την Μαθιουδάκη Άννα, κλάδου ΔΕ Διοικητικού, υπάλληλο της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Μαλεβιζίου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας είναι διετής και λήγει σε κάθε περίπτωση µε τον ορισμό των νέων µελών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ