Επέστρεψε δυναμικά ο Σύλλογος γυναικών Μαλεβιζίου "Η Μέλισσα" – Ετοιμάζουν θεατρικές παραστάσεις

Petite Perle 300×250

Ακτίνες αισιοδοξίας και ελπίδας έχουν  ξεπροβάλλει για τα καλά και οι μέρες για την επιστροφή μας στην κανονικότητα μετρούν ήδη αντίστροφα με τα χρώματα και τα αρώματα της εποχής να ανεβάζουν την ψυχική διάθεση όλων μας στα ουράνια.

Και η Μέλισσα, που μετράει πλέον δύο δεκαετίες συνεχούς παρουσίας δίπλα στη γυναίκα του Μαλεβιζίου, έχει έτοιμες τις δικές της προτάσεις για την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας που είχαν μπει για τόσο πολύ καιρό στο περιθώριο.

Φιλοδοξώντας να προσφέρει μια νότα ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας στις μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές που πλησιάζουν, ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς, να ανεβάσει μια σειρά θεατρικών παραστάσεων βασισμένες στη  μυθοπλασία που γέννησε η πολλά υποσχόμενη συγγραφική πένα της  συμπολίτισσας μας κ. Δημούλας Σαλούστρου.

"Οι Λίρες", το έργο που έχει ήδη πάρει το δρόμο του τυπογραφείου, σε συνεργασία με τοπικό εκδοτικό οίκο, παρουσιάζει με  γλαφυρό τρόπο πτυχές της ζωής σε ένα χωριό της  Κρήτης.

Μπορεί ένα αναπάντεχο νέο να αλλάξει για πάντα την καθημερινότητα των κατοίκων του ; Που σταματά η αλήθεια και που ξεκινά το ψέμα ; Είναι το χρήμα τόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή ; Με σκηνοθετική επιμέλεια – έκπληξη και ηθοποιούς που ξεχώρισαν μέσα από μια απρόσμενα μεγάλη  εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον κόσμο του Δήμου μας και όχι μόνο, οι  απαντήσεις σύντομα επί σκηνής … 

Για το σύλλογο γυναικών Μαλεβιζίου "Η Μέλισσα"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ