Χίος: Δικογραφία για βαριά αδικήματα κατά της 37χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον πεθερό της

Petite Perle 300×250

Ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σχημάτισε η αστυνομία σε βάρος της 37χρονης γυναίκας, βουλγαρικής καταγωγής, η οποία φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον πεθερό της, στη Χίο.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Η 37χρονη συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Χίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η συλληφθείσα επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 73χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιώντας εύφλεκτη ύλη και δύο φιάλες βουτανίου (γκαζάκια) προκάλεσε φωτιά στην μοτοσικλέτα του θύματος, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές, όπως μεταδίδει το politischios.gr.

Στην κατοχή της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο όπλο – ρέπλικα, μαχαίρι με μήκος λάμας επτά εκατοστών, καθώς και τρείς φιάλες με εύφλεκτη ύλη. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν αντικείμενα σχετιζόμενα με την επίθεση και τον εμπρησμό του δικύκλου. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών

Πληροφορίες που επικαλείται το chiospress, αναφέρουν ότι η 37χρονη βρισκόταν σε διαμάχη με τον γιο του 73χρονου, για την επιμέλεια των παιδιών τους και φέρεται ότι θεωρούσε ως υπαίτιο τον ηλικιωμένο, επιλέγοντας να τον εκδικηθεί με αυτό τον τρόπο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε επιτεθεί και παλαιότερα στον 73χρονο.

Αυτή τη φορά του έριξε καυστικό υγρό αλλά για καλή του τύχη, τα ρούχα του λειτούργησαν ως "ασπίδα" και τα τραύματα ήταν ελαφριά. Ο 73χρονος τραυματίστηκε στον αγκώνα και το πρόσωπό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, φέρει τραύμα στο μάτι χωρίς να κινδυνεύει η όρασή του και ήδη λαμβάνει θεραπεία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ