Σ. Βαρδάκης: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να λύνει τα προβλήματα των εργαζομένων, φέρνει νομοσχέδιο – οδοστρωτήρα για τα εργασιακά»

Petite Perle 300×250

Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου Μιχάλη Καρασάββα, τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Παπαδάκηκαι τη συμμετοχή εργαζομένων, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο κ. Βαρδάκης συζήτησε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με επίκεντρο την ανάγκη εμβολιασμού των εργαζομένων, την ένταξη όλων στα βαρέα και ανθυγιεινά, αλλά και την παράταση των συμβάσεων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο, όπως τόνισε ο κ. Βαρδάκης, αποτελεί την ταφόπλακα των εργασιακών κεκτημένων και δικαιωμάτων και μας γυρίζει 100 χρόνια πίσω.   

Ο κ. Βαρδάκης δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται στο πλευρό των εργαζομένων, για την ανάδειξη των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ