Συνελήφθησαν με κοκαΐνη στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Συνολικά 70 γραμμάρια κοκαΐνης κατέσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου οι οποίοι και προχώρησαν 'έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στη σύλληψη ενός 38χρονου και δύο 20χρονων στην περιοχή του Γαζίου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 38χρονος να προμηθεύει ναρκωτικές ουσίες (κοκαΐνη) έναν 20χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του 20χρονου δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 25,5 γραμμάρια κοκαΐνης . Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανδρών. Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 38χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ακόμη ένας άντρας ηλικίας επίσης 20 ετών  ενώ βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν συνολικά 41,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των  εκατόν πέντε (105) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών. 

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ