Ηράκλειο: Κρίσιμες ώρες για τη 44χρονη δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή

Petite Perle 300×250

Δύσκολη και άνιση μάχη εξακολουθεί να δίνει η 44χρονη γυναίκα στο ΠΑΓΝΗ. Μετά από πολύωρη επέμβαση στον εγκέφαλο που έκανε την Παρασκευή (21.05), δίνεται μάχη για να αναρρώσει και να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συγγενείς της αδυνατούν να πιστέψουν πως έφτασε σε αυτό το σημείο. Την περασμένη Τετάρτη όταν πήγε στο νοσοκομείο, περπάτησε μέχρι μέσα βγαίνοντας από το ασθενοφόρο, ενώ πριν από μερικά 24ωρα είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca.

«Δεν έχει ακόμα αποδειχτεί ότι η 44χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή. Η κατάσταση της παρ' όλα αυτά είναι τραγική, είναι εξαιρετικά σοβαρή, αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε σε σειρά διενέργειας τεστ όπως τα ορίζουν τα πρωτόκολλα για να μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για την κατάστασή της εγκεφαλικής της λειτουργίας και αν αυτή έχει παύσει», είπε o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία και η μάχη που δίνει για τη ζωή είναι άνιση. Όπως αναφέρθηκε  η ζωή της 44χρονης κρέμεται από μια κλωστή και οι επόμενες ώρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Τι λέει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ

Η γυναίκα υπεβλήθη στην επέμβαση αφού κρίθηκε αναγκαίο και οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια. Η κατάσταση της ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι δυστυχώς βαριά, με τις επόμενες ώρες να είναι πολύ δύσκολες.

Η 44χρονη μετά το χειρουργείο παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με την οικογένεια της να ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα!

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη παρουσίασε διαταραχές πηκτικότητας και θρομβοπενία λίγο μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή, καθώς η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση. Ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένεια της 44χρονης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ