Nίκη με 2-1 και βαθμολογική ανάσα για τον αποδεκατισμένο Ρεθυμνιακό κόντρα στον Πλατανιά

Petite Perle 300×250

Ο Ρεθυμνιακός των πολλών προβλημάτων πήρε μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη κόντρα στον Πλατανιά με 2-1 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής .

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ρεθύμνου καθώς μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα ο Γκιόκας βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Μαθιουλάκη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε το Δελήμπασης και με ψύχραιμη εκτέλεση νίκησε τον Βαρουξάκη και έκανε το 1-0!

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 17΄ ο Ρεθυμνιακός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν μετά από σέντρα του Αντιασβίλη ο Βαρουξάκης συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Γκολόσι και ευνοημένος βγήκε ο Λαζίδης ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0 σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους!

Στο δεύτερο μέρος ο Ρεθυμνιακός διαχειρίζονταν το υπέρ του σκορ με σχετική ευκολία ωστόσο λίγο πριν το φινάλε ο Πλατανιάς κατάφερε να μπει και πάλι στη διεκδίκηση του ματς. Συγκεκριμένα στο 84΄ ο Γελαδάρης πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο έξω από την περιοχή και με ωραίο τελείωμα νίκησε το Νικηφόρο και έγραψε το 2-1.

Παρά τις όποιες προσπάθειες ωστόσο στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και ο Ρεθυμνιακός παρά τα πολλά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν τις προηγούμενες ημέρες και παρά τις πάρα πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεθυμνιακός: Νικηφόρος Γ., Ψορογιάννης, Μυρθιανός(Λ.Τ. 16΄ Νικοφόρος Γ.), Καλιτσουνάκης, Δελήμπασης, Φράγκος, Ντεμίρι, Αντιασβίλι, Γκιόκας, Παπιομίτογλου(75΄ Σηφακάκης), Λαζίδης(Λ.Τ. 58΄ Βρεττός)

Πλατανιάς: Βαρουξάκης, Γελαδάρης, Καίσαρος, Γιανικάκης, Ταγιάρι, Μαθιουλάκης(76' Πατρικάκης), Γιακουμάκης, Μάλαμας, Γκολόσι(54΄ Αλιφιεράκης), Παχής, Καρβούνης

Κυριακή 23 Μαΐου (17:00)
ΠΟΑ-Αναγέννηση Ιεράπετρας
AEEΚ ΣΥΝΚΑ-Αλμυρός
Νεάπολη-ΑΟΑΝ
Δαμάστα-Αστέρας Ρεθύμνου
Ηρόδοτος-Αρης Σούδας
*Αρης Ρεθύμνου-Γιούχτας 0-3 ά.α.
*Πόρος-Παλαιόχωρα 3-0 ά.α.

Η βαθμολογία
1.Ηρόδοτος 26
——————————————————–
2.ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 25
-.ΑΟΑΝ 25
4.ΠΟΑ 24
5.Αλμυρός 21
6.Γιούχτας 17
-.Αρης Σούδας 17
8.Αναγέννηση Ιεράπετρας 16
-.Νεάπολη 16
10.Δαμάστα 14
——————————————————–
-.Πόρος 14
12.Ρεθυμνιακός 12
-.Αστέρας Ρεθύμνου 12
14.Πλατανιάς 4
15.Παλαιόχωρα αποχώρησε
16.Αρης Ρεθύμνου αποχώρησε

Η επόμενη αγωνιστική (13η)
Τετάρτη 26 Μαΐου (17:00)
Γιούχτας-Αναγέννηση Ιεράπετρας
Αρης Σούδας-Αρης Ρεθύμνου 3-0 ά.α.
Αστέρας Ρεθύμνου-Ηρόδοτος
Παλαιόχωρα-Ρεθυμνιακός 0-3 ά.α.
ΑΟΑΝ-Δαμάστα
Αλμυρός-Πόρος
ΣΥΝΚΑ-Νεάπολη
Πλατανιάς-ΠΟΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ