Έχασε με 3-2 η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη από την Ολυμπιάδα Υμηττού

Petite Perle 300×250

Πρώτη ήττα για τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, η οποία έχασε 3-2 από την Ολυμπιάδα Υμηττού στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν η Καραγιάννη με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Η απάντηση του ΕΡΓΟΤΕΛΗ ήταν άμεση και δυο λεπτά αργότερα στο 7' μετά από πάσα της Σιδηρά η Δρακωνάκη ισοφάρισε 1-1.

Στο 13' ο Εργοτέλης έχασε καλή ευκαιρία για γκολ όταν μετά από φάουλ της Σιδηρά η Ζήγρα από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά, ενώ στο 27' το σουτ της Σιδηρά έφυγε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι της Δημητροπούλου, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως στην έναρξη του αγώνα έτσι και στην επανάληψη η Ολυμπιάδα πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 50' η Κατωπόδη έφυγε στην αντεπίθεση και με σουτ πέτυχε το 1-2, ενώ στο 71' με εξαιρετικό σουτ από πλάγια η Ξέρα ισοφάρισε 2-2 φέρνοντας και πάλι τον αγώνα στα ίσα.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για γκολ χάθηκε για τον Εργοτέλη στο 73' όταν η Σιδηρά από μακρινή απόσταση σούταρε δυνατά με την Δημητροπούλου να αποκρούει με υπερένταση, ενώ στη συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Εργοτέλης το πέτυχε η Ολυμπιάδα και στο 79' με σουτ μέσα από την περιοχή η Καραγιάννη διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μισαηλίδης, με επόπτες την Σταφανίδου και τον Λιοδάκη.

Εργοτέλης: Γρηγοριάδου, Καλέση (90' Τζανάκη), Σιδηρά, Φανουράκη, Σαριδάκη, Ξέρα, Δρακογιαννάκη, Σημαιάκη, Χαριτάκη, Δρακωνάκη (38' λ.τ. Ηλιάδη), Ζήγρα (67' Παπαδάκη).

Ολυμπιάδα Υμηττού: Δημητροπούλου, Γκούνη, Γεωργίου, Μάρκου, Μιχαλοπούλου, Κομκοτού, Τσιρούλη (91' Πότογλου), Κατωπόδη, Πλεξίδα (77' Ίβιτς), Φακίνου (82' Σταματοπούλου), Καραγιάννη.

πηγή: www.grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ