Πού οδηγούν οι έρευνες για το διπλό χτύπημα με στόχο τον Νίκο Χαρδαλιά

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ενέργεια χαμηλής προετοιμασίας και βιαστικής υλοποίησης, ωστόσο λόγω του αναβαθμισμένου στόχου αναμένουν την ανάληψη ευθύνης.

Για στρατολογημένους νεαρούς αντιεξουσιαστές της περιοχής κάνουν λόγο  οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας σε ό,τι αφορά στο διπλό τυφλό χτύπημα με στόχο τον υφυπουργό Πολιτικής Προαστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. Μάλιστα, δεν αποκλείουν να προέρχονται από τρεις ενεργές καταλήψεις του Βύρωνα ή από αλληλέγγυους ίδιων χώρων σε άλλες περιοχές. 

Πάντως, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ενέργεια χαμηλής προετοιμασίας και βιαστικής υλοποίησης, ωστόσο λόγω του αναβαθμισμένου στόχου αναμένουν την ανάληψη ευθύνης, στην οποία θα υπάρχει και η αιτιολόγηση της συγκεκριμένης ενέργειας. 

https://23155c4f36e0c6a75ca4b36d42dac51e.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlΤα στελέχη της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας παρότι έχουν υλικό από κάμερες ασφαλείας αναζητούν και άλλον που θα μπορούσε να αποτυπώνει την προσέγγιση και κυρίως τη διαφυγή και το σημείο, στο οποίο κατέληξαν. 

Σε αυτό το πλαίσιο των ερευνών αναζητούν και στοιχεία που θα μπορούσαν να προκύπτουν από τηλεφωνικές και διαδικτυακές επικοινωνίας για τον συντονισμό και τον χρόνο εκδήλωσης της επίθεσης.  

Πηγή: ΣΚΑΪ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...