Σημαντικό βήμα παραμονής για τη Δαμάστα 1-0 τον Αστέρα Ρ.

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου, με 1-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, παίρνοντας… βαθιά βαθμολογική ανάσα, στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή. Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος, ο Μαρίνος Σεραφειμίδης!

Στο πρώτο μέρος, η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε για τη Δαμάστα στο 8', με την κεφαλιά του Τσαμπουράκη, να καταλήγει στα χέρια του Παπαδάκη. Στο 14ο λεπτό, ο Αστέρας Ρεθύμνου απείλησε με τον Γύπαρη να πιάνει το σουτ αλλά την μπάλα να περνάει έξω. Η Δαμάστα ήταν κινητική, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες.

Στο 25' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπαμπουλάκη να πιάνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Αρχοντάκη, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Παπαδάκη ενώ η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, σημειώθηκε στο 37' με τον Ζερβό να κάνει καλό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε τη μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, με την Δαμάστα να πιέζει. Στο 48' ο Παπανδρέου έκανε το σουτ, με τον Παπαδάκη να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

Η πίεση συνεχίστηκε και στο 72' ο Μαρίνος Σεραφειμίδης, 30 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαμάστα (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Στακάκης, Αποστολάκης, Αυγουστάκης, Μπαμπουλάκης, Αρχοντάκης, Μουρτζάκης, Μεχμεταϊ (72' Σεραφειμίδης), Κεφαλούκος (90' Τσουβάρας), Ζερβός (46' Παπανδρέου), Τσαμπουράκης (59' Κόκκινος).

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Ψυχουντάκης, Ιμπραχίμ (46′ λ.τ. Βελονάκης), Αντωνόπουλος, Γύπαρης (70′ Κόκκαλης), Μανωλακάκης, Κλειδής, Ρηγάκης, Χρυσταφόπουλος (62′ Λάσα), Μπότος, Νταγκουνάκης.

grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ