Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δάσκαλος για τα ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες

Petite Perle 300×250

Ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο δάσκαλος που έστελνε ανάρμοστα μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα, εγγύηση 5.000 ευρώ, ενώ απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τις τρεις μαθήτριες στις οποίες έστελνε μηνύματα και να μην τις πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων. 

Κατά πληροφορίες ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να παραδέχτηκε πώς μόνο με το ένα κορίτσι οι συνομιλία του είχε πονηρό περιεχόμενο με τον ίδιο να ισχυρίζεται πώς το έκανε για να τις δώσει συμβουλές. 

Οι κατηγορίες και οι καταγγελίες

Ο δάσκαλος κατηγορείται για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα ο δάσκαλος που έστελνε ανάρμοστα μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Ο 55χρονος δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στα νοτιοανατολικά προάστια φέρεται να έστελνε μηνύματα σε μαθήτριές του από τις οποίες, όπως καταγγέλλεται, ζητούσε να βρεθούν εκτός σχολείου.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να τα επιβλέπει ή να τα φυλάσσει, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας -μέσω διαδικτύου- ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Η δράση του δασκάλου, πατέρα ανήλικων παιδιών, αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες γονέων τριών μαθητριών του στο δημοτικό σχολείο που δίδασκε, προς τις οποίες έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου επιδιώκοντας να δημιουργήσει οικειότητα μαζί τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ