H Super League μαζί με το «Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί «όλοι μαζί μπορούμε»!

Petite Perle 300×250

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, στις 25 Μαΐου, η Super League συμμετείχε στη σημερινή ημερίδα που διοργάνωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού", στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τη Super League και όλες τις ομάδες που την απαρτίζουν, εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης και η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου.

Ο πρόεδρος της Super League αναφερόμενος στη στρατηγική συνεργασία με το "Χαμόγελο", σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η Super League, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου διασυλλογικού επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της χώρας μας, αποτελεί πλέον μέλος της Οικογένειας του "Χαμόγελου του Παιδιού". Είναι στρατηγική επιλογή της Super League και όλων των ομάδων μας, η ουσιαστική συνεργασία με το "Χαμόγελο".

"Όλοι μαζί, μπορούμε!"

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σε όλη την κοινωνία, αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, ως του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας. Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών, ας κάνει ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί, ό,τι καλύτερο για τα παιδιά, γιατί ένα παιδικό χαμόγελο αξίζει τα πάντα!

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω συνοπτικά τους άξονες της συνεργασίας της Super League με το "Χαμόγελο του Παιδιού":

Πέρα από την οικονομική ενίσχυση, την οποία αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, η στήριξή μας είναι διαρκής, μεθοδική και ουσιώδης.

Σε όσα γήπεδα υπάρχουν οι σχετικές τεχνικές υποδομές, θα προβάλλονται μηνύματα σε συνεργασία με το "Χαμόγελο του Παιδιού", ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους φιλάθλους.

Σε όλη τη διάρκεια του νέου Πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινάει την 21η Αυγούστου, συντονισμένες πρωτοβουλίες θα στέλνουν ένα μήνυμα σε όλη την κοινωνία:

"Όλοι μαζί, μπορούμε!",

γιατί όπως το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που μας ενώνει, έτσι και η αρωγή προς τα παιδιά, μας αφορά όλους! Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να επισημάνω και την άριστη συνεργασία που είχαμε, ως αρμόδιος φορέας, με όλες τις ομάδες και το "Χαμόγελο", για τη δημιουργία του βίντεο με ποδοσφαιριστές, για τη σημερινή παγκόσμια ημέρα".

Η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου, επεσήμανε ότι η συνεργασία των δύο φορέων αποκτά νέα δυναμική, μέσα από ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, προς όφελος των παιδιών και δήλωσε:

"Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ και στη δύναμη της κοινωνικής δικτύωσης:

Η εκστρατεία ενημέρωσης που ξεκινήσαμε στα social media και την ιστοσελίδα μας, το #slgr_hamogelo, πέραν του ότι έγινε Νούμερο 1 trend στο twitter, κατάφερε να ενώσει, να συγκινήσει και εν τέλει να ευαισθητοποιήσει δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας.
Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, μαζί με το "Χαμόγελο", μαζί για το παιδί.

Όμως, δε θα σταματήσουμε εδώ. Κάθε μέρα είναι μέρα επαγρύπνησης, ενημέρωσης και αλληλεγγύης. Εμείς, στη Super League στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, δίπλα στο "Χαμόγελο" και σύντομα νέες πρωτοβουλίες θα ανακοινωθούν".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ