Η Δαμάστα υποδέχτηκε τον τριαθλητή Κώστα Βαρουχάκη

Petite Perle 300×250

ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η Δαμάστα αποτέλεσε σήμερα το πρωί το επίκεντρο μιας σπουδαίας κοινωνικής δράσης στην Κρήτη, στην οποία πρωταγωνιστεί ο αθλητής τριάθλου Κώστας Βαρουχάκης, διασχίζοντας τρέχοντας όλη την Κρήτη με σκοπό τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία και των ειδικών σχολείων του νησιού!

Έχοντας στο ενεργητικό του δράσεις ευαισθητοποίησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες και έχοντας στο πλευρό του όλους τους κοινωνικούς και θεσμικούς παράγοντες της πόλης της Κισάμου, αποφάσισε να κάνει μια δράση ευαισθητοποίησης, αφιερωμένη στους αποφοίτους των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ που μετά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση τους η κοινωνία μας τους αναγκάζει να επιστρέψουν στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, χωρίς καμία περαιτέρω παροχή βοήθειας

Ξεκίνησε στις 20 Μαΐου από τη Σητεία και σήμερα το πρωί ο Κώστας Βαρουχάκης διένυσε την απόσταση από τη Χερσόνησο έως τη Δαμάστα και εκεί τον υποδέχτηκε το χωριό, με τη συμμετοχή και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΑΟ Δαμάστας κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και ο γενικός αρχηγός κ. Δημήτρης Σαρρής ήταν στην Επιτροπή Υποδοχής και τιμής ένεκεν του έδωσαν μια φανέλα του σωματείου με το έμβλημα του "Χαμόγελου Του Παιδιού".

Στη Δαμάστα τον υποδέχτηκαν ακόμα η αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου κα Χρύσα Λυρώνη, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κώστας Μαυράκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας κ. Γιώργος Σαρρής και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ο Κώστας Βαρουχάκης θα ολοκληρώσει σε λίγες ημέρες τη διαδρομή του με τελικό προορισμό τα Κουτουφιανά Κισάμου όπου επίσης λειτουργεί Ειδικό Σχολείο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ