Ο Ηλίας Κουτσουπιάς αποχαιρέτησε την Εντέλα με συγκινητικό μήνυμα

Petite Perle 300×250

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ηλίας Κουτσουπιάς συγκίνησε στο… αντίο από την Εντέλα.

Ο 20χρονος μέσος μπορεί να έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Εντέλα, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας και τους συμπαίκτες του για την συνεργασία τους με συγκινητικά λόγια.

Πλέον ο Ηλίας Κουτσουπιάς αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με αρκετές ομάδες ήδη από την Ιταλία να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του.

Η ανάρτηση του Ηλία Κουτσουπιά:

Έφτασα με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα. Εάν κάποια από αυτά τα κατάφεραν να τα φτιάξω, πρέπει να σας ευχαριστήσω.
Πρώτα απ 'όλα τους συμπαίκτες μου, γιατί ήταν πάντα κοντά μου σε αυτό που για μένα ήταν η πρώτη εμπειρία "μεταξύ των μεγάλων"και στην συνέχεια στο σύλλογος, τους προπονητές και το προσωπικό τους.
Τέλος, οι οπαδοί που, έστω και από απόσταση, δεν κατάφεραν ποτέ να μας κάνουν να νιώσουμε τη ζεστασιά και την εγγύτητά τους, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Όπως είναι εύκολο να φανταστεί κανείς, αυτές τις μέρες έχω ανάμεικτα συναισθήματα: από τη μία πλευρά, είμαι χαρούμενος για την προσωπική μου πορεία ανάπτυξης. από την άλλη, λυπημένος και απογοητευμένος που δεν πέτυχε σωτηρία.

Πιστεύω ακράδαντα σε αυτό το έργο και σε εκείνους που το υλοποιούν για πολλά χρόνια, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση και προβληματισμό. Είτε αρχίζουμε ξανά μαζί, είτε χωρίζουμε, θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτά τα χρώματα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ