Παναθηναϊκός: Οι συνεργάτες του Γιοβάνοβιτς στο κτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού

Petite Perle 300×250

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι, ως γνωστόν, ο νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό, αφού απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις, κάτι που θα γίνει την 1η Ιουνίου.

Ο Σέρβος έχει ήδη σηκώσει μανίκια, προκειμένου να σχεδιάσει την ομάδα ενόψει της επόμενης χρονιάς. Η πράσινη προετοιμασία θα αρχίσει επί ελληνικού εδάφους στις 28 Ιουνίου. Για αυτή την ημερομηνία έχει «φιξαριστεί» η πρώτη προπόνηση των παικτών του τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα, το βασικό στάδιο θα διεξαχθεί στην Ολλανδία το διάστημα 18-30 Ιουλίου, όταν και θα κλειστούν φιλικά παιχνίδια και θα χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μεταφέρει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως επιθυμεί να δουλέψει με ένα ρόστερ που θα έχει μάξιμουμ 26 παίκτες και να είναι το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια.

Αυτό σημαίνει πως ο Σέρβος βάζει «φρένο» στις σκέψεις της διοίκησης για έναν γενικό αρχηγό που θα είχε ρόλο εκπροσώπου της ΠΑΕ για να διαχείριζεται πρόσωπα και καταστάσεις. Στο κομμάτι αυτό, μένει ανοιχτή η πρόσληψη ενός τιμ μάνατζερ και εξετάζεται ήδη η περίπτωση του Στέφανου Κοτσόλη.

Την ίδια στιγμή, ο Γιοβάνοβιτς θέλει να έχει ένα σχετικά μικρό ρόστερ το οποίο και θα αξιολογήσει. Το γεγονός αυτό θα φέρει δεδομένα και εκκαθαρίσεις καθώς με τις επιστροφές που αναμένονται (Περέα, Κολοβός, Εμμανουηλίδης) και τις μεταγραφές που θα γίνουν θα χρειαστεί να «αδειάσει» το ρόστερ το οποίο μετράει 35 ενεργούς παίκτες.

Το τιμ του Γιοβάνοβιτς και η προετοιμασία

Από εκεί και πέρα, εξετάζεται και το όνομα του Νίκου Κολομπούρδα για να αποτελέσει έναν εκ των βοηθών του Γιοβάνοβιτς. Οι άλλοι δύο αναμένεται να είναι οι Χρήστος Κόντης, Πρέντραγκ Έρακ, ενώ για το πόστο του γυμναστή ακούγεται το όνομα του Γιώργου Παρασκευά.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, ο νέος Παναθηναϊκός θα χτιστεί στην Ολλανδία. Το βασικό στάδιο θα διεξαχθεί εκεί το διάστημα 18-30 Ιουλίου, ενώ το ξεκίνημα θα γίνει επί ελληνικού εδάφους στις 28 Ιουνίου.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τους τρεις συνεργάτες του Σέρβου, οι πιθανοί είναι οι Χρήστος Κόντης, Πρέντραγκ Έρακ και Νίκος Κολομπούρδας, ενώ απομένει να γίνει γνωστό και το όνομα του γυμναστή με τον Γιώργο Παρασκευά να είναι μια λύση που βρίσκεται στα υπόψιν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ