Σύρος: Άνδρας κάνει επιθέσεις και παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια

Petite Perle 300×250

Ένας άνδρας στην Ερμούπολη της Σύρου έχει σημάνει συναγερμό στο νησί, καθώς υπάρχουν αναφορές κάνει επιθέσεις και παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Ανησυχία προκαλούν οι αναφορές που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα στα social media, σύμφωνα με τις οποίες, ένας άνδρας, μεσήλικας, περίπου 45 με 55 ετών, κάνει επιθέσεις και παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια στην Ερμούπολη.

Το περιστατικό συνέβη τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις από αυτές που έχουν καταγραφεί σε αναφορές στα social κατά τη χθεσινή και την προχθεσινή ημέρα.

Οι νεαρές κοπέλες αναφέρονται σε άνδρα, ο οποίος είναι σχετικά εύσωμος και παρενοχλεί -όχι σεξουαλικά, αλλά είναι επιθετικός- ανήλικα κορίτσια κaι αυτό έχει συμβεί στις περιοχές Ταξιάρχη, Ξηροκάμπου και κοντά στα Γυμνάσια. Επιλέγει να επιτεθεί σε κορίτσια, τα οποία είναι μόνα τους και αυτό έχει συμβεί απογευματινές και βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γονέας κοριτσιού απευθύνθηκε στις αρχές στις οποίες ανέφερε σχετικό συμβάν. Σε επικοινωνία που είχε η τοπική ιστοσελίδα με τη αστυνομία ανέφεραν ότι για να διερευνηθεί μια τέτοια καταγγελία θα πρέπει να γίνει επίσημη από κάποιον γονέα ή παιδί. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αστυνομία συμβουλεύει τον κόσμο όταν λαμβάνουν χώρα τέτοια περιστατικά να επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα και να κάνουν επώνυμη καταγγελία και μήνυση κατά αγνώστου. Συνεπώς για να διερευνηθεί ένα τέτοιο περιστατικό όσο και ανησυχητικό να είναι θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αστυνομία και όχι τηλεφωνικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ