Άνοιξε ο κινηματογράφος "Τεχνόπολις" – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Petite Perle 300×250

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ –Μετά την οικονομική κατάρρευση μίας εταιρείας σε μια πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Φέρν πακετάρει το αυτοκίνητο της και ξεκινάει ένα ταξίδι καθ'οδόν, όπου εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα. Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους από την σκηνοθέτιδα Chloé Zhao, «Η Χώρα των Νομάδων» που βραβεύτηκε με 3 βραβεία Όσκαρ 2021: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Α' Γυναικείου Ρόλου.

Πρωταγωνιστούν:Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Ντέιβιντ Στρατχέιρ, Λίντα Μέι

Σκηνοθεσία:ΧλόεΖάο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30.

ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

Είδος:ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ –Ο επιβλητικός ΛίαμΝίσονπρωταγωνιστεί σε μία νέα, καταιγιστική περιπέτεια. Στο επίκεντρο της δράσης, εκτυλίσσεται μια ιστορία αγάπης με ήρωα έναν ληστή τράπεζας που σκέφτεται να παραδοθεί, επειδή ερωτεύεται και θέλει να εξιλεωθεί. Τι θα συμβεί, όμως, αν οι αστυνομικοί είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον; Μία απολαυστική και αγωνιώδης πορεία, μία σειρά από περίπλοκους χαρακτήρες και ένα αναπάντεχο μήνυμα για την αγάπη που τελικά κινεί όλα τα νήματα.

Πρωταγωνιστούν:ΛίαμΝίσον, ΤζάιΚόρτνει, Κέιτ Γουόλς, Ρόμπερτ Πάτρικ, ΤζέφριΝτόνοβαν

Σκηνοθεσία:Μαρκ Γουίλιαμς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

SOUL (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ –Το Soul ακολουθεί τον Joe έναν δάσκαλο μουσικής, του οποίου όνειρο ήταν να γίνει μέλος μιας μπάντας και να παίζει μουσική στο jazzclubHalfNote Μετά από ένα αναπάντεχο ατύχημα, η ψυχή του οδηγείται σε ένα μέροςπου ονομάζεται YouSeminar και προετοιμάζει όλες τις ψυχές πριν το ταξίδι τους στη Γη Εκεί με τη βοήθεια μιας νέας ψυχής με το κωδικό όνομα 22 θα επανεκτιμήσει κάποια πράγματα για τη ζωή του πριν επανέλθει για τη στιγμή που πάντα περίμενε.

Ακούγονται οι φωνές των: Με τις φωνές των: Πάνος Τοψίδης Ειρήνη Τσίγκα Κώστας Φιλίππογλου

Σκηνοθεσία:Πίτερ Ντόκτερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 (Σάββατο & Κυριακή).

WONDERWOMAN

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ –Μπρος ολοταχώς στη δεκαετία του 1980, καθώς η WonderWoman, στη νέα της κινηματογραφική περιπέτεια αντιμετωπίζει δύο ολοκαίνουριους εχθρούς: τον Μαξ Λορντ και το Τσιτά.Με την σκηνοθέτη Πάτι Τζένκινς να επιστρέφει στο τιμόνι και την ΓκαλΓκαντότ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία "WonderWoman 1984" είναι το επιτυχημένο σίκουελ της ταινίας "WonderWoman" της WarnerBros. Pictures, που βασίζεται στο χαρακτήρα της ομώνυμης σούπερ ηρωίδας της DC, που σημείωσε εισπράξεις 822 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο boxoffice.

Πρωταγωνιστούν:ΓκαλΓκαντότ, Κρις Πάιν, ΚρίστενΓουίγκ, ΠέδροΠασκάλ, Ρόμπιν Ράιτ, Κόνι Νίλσεν

Σκηνοθεσία:Πάτι Τζένκινς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:00 (Πέμπτη, Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ