Από 1η Ιουνίου οι ναυαγοσώστες στις παραλίες του Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Αύριο Παρασκευή η διαπραγμάτευση για απευθείας ανάθεση για την ανάδειξη αναδόχου διάρκειας 60 ημερών μέχρι την ολοκλήρωση του ανοικτού διαγωνισμού

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος προχωράει ο δήμος Μαλεβιζίου την υποχρέωσή του για την ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες του δήμου Μαλεβιζίου.

Το θέμα εξετάστηκε στην Οικονομική Επιτροπή όπου εγκρίθηκε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Η απόφαση που ήταν ομόφωνη μεταξύ άλλων ορίζει:

Διαπιστώνει το κατεπείγον του θέματος καθώς διακυβεύεται η προστασία και ασφάλεια της ζωής χιλιάδων λουόμενων στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου μας δεδομένο ότι η ημερομηνία υποχρεωτικής τοποθέτησης ναυαγοσωστών στις πολυσύχναστες παραλίες είναι η 1η Ιουνίου 2021

Έγκριση της προσφυγής σε διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (άρθρο 32 και 32Α του Ν. 4412/2016) για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας: Ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Μαλεβιζίου, μέγιστης διάρκειας 60 ημερών και μέχρι την ολοκλήρωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με συστημικό αριθμό 132629.

Εγκρίνει την συγκρότηση τριμελούς επιτροπής η οποία θα αξιολογήσει τις προσφορές που θα υποβληθούν κατά την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, η οποία εισηγείται προς το αποφαινόμενο όργανο (Οικονομική Επιτροπή) για κάθε θέμα που ανακύπτει κατά την ανάθεση της σύμβασης.

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) την 28 Μαΐου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 (έναρξη)-10:00 (λήξη προσφορών) από την αρμόδια Επιτροπή.

Καταρτίζει τους όρους με τους οποίους θα διεξαχθεί η διαπραγμάτευση για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών», μέγιστης διάρκειας 60 ημερών, προϋπολογισμού δαπάνης 108.879,36 € με ΦΠΑ και μέχρι την ολοκλήρωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με συστημικό αριθμό 132629, με κριτήριο ανάθεσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
για την υπηρεσία: Ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών Δήμου Μαλεβιζίου 2021, λόγω του κατεπείγοντος μέγιστης διάρκειας 60 ημερών και μέχρι την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με συστημικό αριθμό 132629

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ