Σ.Βαρδάκης: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τον αριθμό των παρευρισκομένων σε χώρους εστίασης και εκδηλώσεων»

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Η κυβέρνηση παίζει με τις λέξεις και τη νοημοσύνη μας

Στη διαμαρτυρία της “Μαζικής Εστίασης Κρήτης” παρευρέθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης, βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σωματεία και συνδικάτα από όλη την Κρήτη συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Ηράκλειο, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση αναφορικά με τη λειτουργία των κέντρων εστίασης.

Ο κ. Βαρδάκης δήλωσε:

«Στηρίζουμε τον αγώνα των ανθρώπων της εστίασης. Μέγιστη κοροϊδία της κυβέρνησης η συμμετοχή μέχρι 100 ατόμων, σε κοινωνικές εκδηλώσεις και κέντρα διασκέδασης.

Η Κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να καταλάβει, ότι με τέτοιους άστοχους περιορισμούς, όχι μόνο  δημιουργεί οικονομικά αδιέξοδα στους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους στον επισιτισμό – τουρισμό.

Ζητάμε άμεσα η κυβέρνηση να αναθεωρήσει τη στάση της, όσον αφορά τον περιορισμό στα 100 άτομα και να καθορίσει τον αριθμό των παρευρισκόμενων σε χώρους εκδηλώσεων με βάση τα τετραγωνικά του χώρου, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας, όπως ισχύει και στην εστίαση».

Η κινητοποίηση έγινε με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Ηρακλείου, του Σωματείου Μαγείρων, βοηθών και προσωπικού κουζίνας Ν. Ηρακλείου, της Ε.Α.Σ.Η. και της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.

Related Articles