Συγκλονιστικός ο πατέρας της 11χρονης που παρενοχλήθηκε από το δάσκαλό της – Πως συνεργάστηκε με το παιδί του για να τον ξεσκεπάσει

Petite Perle 300×250

Σε τέσσερις ημέρες τις έστειλε 45 σελίδες μηνύματα!

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία και αφορά έναν 48χρονο δάσκαλο που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες μίλησε ο πατέρας μιας 11χρονης που έπεσε θύμα του.

O 48χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, τον τελευταίο περίπου ένα μήνα προσπαθούσε όπως φαίνεται μεθοδευμένα να πλησιάσει τρεις μαθήτριες της Ε' Δημοτικού στέλνοντάς τους ερωτικά μηνύματα.

Στην κατάθεσή του μάλιστα ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι πάνω απ' όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και ότι πρώτος στόχος του ήταν να ήταν καλές στα μαθήματα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι επαφές που γίνονταν μέσω Viber και Skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Τι είπε ο πατέρας της κοπέλας για τα ερωτικά μηνύματα του δασκάλου

Ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας διέψευσε ότι ήταν ενήμερος για τις όποιες επικοινωνίες του εκπαιδευτικού και αποκαλύπτει σοκαριστικούς διαλόγους.

Μιλώντας στο Mega επεσήμανε πως ο δάσκαλος έστελνε μηνύματα στην ανήλικη ερωτικού περιεχομένου, της πρότεινε να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα και εξέφρασε μέχρι και την επιθυμία να γίνει το αγόρι της.

«Έστελνε τουλάχιστον κοντά στον ένα μήνα μηνύματα στο παιδί. 20 μέρες πριν το καταλάβω εγώ. Είχε καλή επικοινωνία και ήταν καλός δάσκαλος» δήλωσε ο πατέρας.

«Το παιδί μου είπε την Κυριακή και μάλιστα ήταν ενθουσιασμένη, ότι της είπε ο δάσκαλος την Τρίτη να μην κάνουν γυμναστική, αλλά θα της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Και μου κίνηση το ενδιαφέρον, "αφού είσαι καλή μαθήτρια γιατί χρειάζεσαι ιδιαίτερα;". Ιδιαίτερα στην τάξη, στο σχολείο. Της λέω της μικρής, θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε» είπε.

«Εμένα με έτρωγε, πήρα τηλέφωνο τη μητέρα της και της είπα μην τη στείλει τη Δευτέρα στο σχολείο. Δεν ήξερα τίποτα για την επικοινωνία που είχε μαζί της. Και τι απογοήτευση να έχει ένα 11χρονο…»,ανέφερε ο γονιός απαντώντας στους ισχυρισμούς του εκπαιδευτικού.

«Έχω 45 σελίδες μηνύματα από τη Δευτέρα, μόνο σε τέσσερις μέρες. Τη βομβάρδιζε με μηνύματα. Η μικρή δεν έστειλε ποτέ πρώτη. Στην αρχή ήταν σε στιλ φλερτ και ενδιαφέροντος. Για μένα ήταν επιλήψιμο αλλά θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν ενδιαφέρον. Τη Δευτέρα πήγα από το σπίτι της μικρής και το συζητήσαμε. Της είπα να μου δείξει τις συνομιλίες. Τη μικρή την είχα προβληματίσει από την προηγούμενη ημέρα. Της είχα πει "έχε το νου σου, κάποιοι άνθρωποι δείχνουν καλοί αλλά είναι κακοί, αλλιώς σε αγκαλιάζω εγώ…"» σημείωσε ο πατέρας.

«Την έπιασε πανικός και έσβησε όλα τα άλλα μηνύματα, τα προηγούμενα. Τη ρώτησα αν της ζήτησε ο δάσκαλος να τη σβήσει, μου είπε "όχι"» ισχυρίστηκε ο πατέρας και πρόσθεσε: «Όταν πήγα τη Δευτέρα μου είπε "μπαμπά έχεις δίκιο δεν είναι πράγματα αυτά που μου γράφει". Της έλεγε "να σε σφίξω στην αγκαλιά μου, είσαι πολύ όμορφη". Συμφωνήσαμε με τη μικρή να συνεχίσει τις συνομιλίες. Της λέω "πρέπει να δούμε αν αυτός ο άνθρωπος είναι καλός ή κρύβει κάτι άλλο" Της είπα να με ενημερώνει».

«Η μικρή για μια εβδομάδα δεν πήγε σχολείο, ενημέρωσα ότι είναι άρρωστη.  Στην αρχή της έστελνε σε στιλ ενδιαφέροντος. Μέχρι την Τετάρτη υπήρχε φλερτ. "Τι κάνεις κοπελιά μου", "περιμένω να έρθεις στο σχολείο να σε πάρω μια αγκαλιά". Είχα μιλήσει με το Ανηλίκων και όλα αυτά ήταν ενδείξεις, όπως μου είπαν. Είχε φτάσει σε σημεία, την Πέμπτη, που της πρότεινε πάλι να κάνει ιδιαίτερα κι η κόρη μου δέχθηκε και της έλεγε "είσαι πολύ όμορφη και δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω". Στην αρχή της είπε "θα σου βγάλω την μάσκα θα σου δώσω ένα φιλί στο μάγουλο", μετά της είπε "θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου". Της είπε "θέλω να γίνω το αγόρι σου". Όλα υπάρχουν σε μηνύματα.» τονίζει.

Στον κατηγορούμενο δάσκαλο επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ και απαγόρευση προσέγγισης με τις παθούσες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο.

Σχολιάζοντας αυτή την απόφαση ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε: «Δεν θέλω να είμαι τόσο αυστηρός. Έχω εκνευριστεί που βγήκε έξω. Ίσως θα μπορούσε αντί να του έβαζαν εγγύηση 5.000 ευρώ ας του έβαζαν 20 χιλιάδες. Έπεσε στα μαλακά. Μπορεί να μην ακούμπησε την κόρη μου αλλά ήταν θέμα χρόνου.»

«Δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Μίλησα με άλλους γονείς. Είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει κι άλλα παιδιά. Χάθηκε ένα μέρος της αθωότητας αλλά θα έχει ανοιχτά τα μάτια της. Περάσαμε πολύ δύσκολα είχα να κοιμηθώ μια βδομάδα. Κρατάω την ανωνυμία μου για να μην προκαλώ», τόνισε κλείνοντας.

Ακούστε τον πατέρα στην εκπομπή του mega εδώ

Πηγή: newsbeast.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ