Επί τόπου διεκδίκησε 700 χιλ. ευρώ ο Μ. Μποκέας για έργα από το επιτελείο του Ανάπτυξης (video)

Petite Perle 300×250

Το έργο του βιολογικού καθαρισμού στην Αγία Πελαγία επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και  Επενδύσεων, ειδικός για θέματα ΕΣΠΑ, Γιάννης Τσακίρης.

Ο κ. Τσακίρης που συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Δημήτρη Σκάλκο, ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΜ,  Γιώργο Κουγιουμουτζάκη αναλυτικά για το έργο, το οποίο πρόκειται να παραδοθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο κ. Μποκέας επί τόπου και εν τάχει υπέβαλε αίτημα για χρηματοδότηση ύψους 700.000 χιλιάδων ευρώ  για άλλες  σημαντικές μελέτες  που ζητούν χρηματοδότηση. Το αίτημα υποστήριξε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος σημείωσε "ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Οκτώβρη ο Βιολογικός της Αγίας Πελαγίας, που πρόκειται για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που σήμερα βρίσκεται ο υπουργός Ανάπτυξης στον τόπο μας για να επιβλέψει και ο ίδιος τις εξελίξεις του έργου που αφορά την Αγία Πελαγία και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Το έργο αυτό θα παραδοθεί τον Οκτώβριο του 2021, έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική Αρχή και ολοκληρώνεται με τη σημερινή», ανέφερε εκ μέρους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι», η δημοτική σύμβουλος Εύη Αποστολάκη, ενώ σημείωσε ότι «όλες οι δημοτικές Αρχές οφείλουν σε τέτοια έργα να συνεργάζονται».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ