Δε μπόρεσε η Δαμάστα 2-2 με ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Petite Perle 300×250

Νίκη με Πόρο και να μην κερδίσει η Νεάπολη για τη σωτηρία στο φινάλε

Η Δαμάστα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, πήρε προβάδισμα στο σκορ δύο φορές αλλά με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των φιλοξενούμενων, αναδείχθηκαν ισόπαλες οι δύο ομάδες με σκορ 2-2, με τα πράγματα να γίνονται πολύ δύσκολα για το σωματείο της Δαμάστας, αναφορικά με την παραμονή.

Η Δαμάστα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και επιχείρησε να σκοράρει από τα πρώτα μόλις λεπτά, με τον Αυγουστάκη, να παίρνει την κεφαλιά στο 4ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ, με τον Βλαχάκη να αποκρούει με δυσκολία.

Η Δαμάστα συνέχισε την πίεση και έχασε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Στακάκη. Η πρώτη έγινε στο 17 με σουτ όπου η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στη δεύτερη, ο ίδιος παίκτης με συρτό σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Η πίεση συνεχίστηκε από τη Δαμάστα και στο 43' τελικά τα… κατάφερε ο Στακάκης, αφού μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ, σκόραρε για να ανοίξει το σκορ, λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ άρχισε να πατάει περιοχή και στο 52' οι Χανιώτες κέρδισαν πέναλτι, με τον Κόλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 1-1.

Η Δαμάστα δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ και το κατάφερε στο 73'! Ο Παπανδρέου πέρασε στη θέση του Μερκούρη και μετά από μερικά λεπτά, επιχείρησε το σουτ, ο Βλαχάκης δεν απέκρουσε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1!

Στο 87ο λεπτό του παιχνιδιού, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, σε χέρι του Αυγουστάκη, σε μία φάση όπου διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι. Ο Τσίτα που είχε περάσει ως αλλαγή, ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για να γράψει το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, κάτι που δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση τη Δαμάστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαμάστα (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Αποστολάκης, Βιτσαράς (66' Μουρτζάκης), Μπαμπουλάκης, Αυγουστάκης, Μεχμετάι, Κεφαλούκος, Αρχοντάκης, Μερκούρης (69' Παπανδρέου), Σεραφειμίδης, Στακάκης.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γιώργος Ριτζάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Νταγκουνάκης, Σασαράκης, Αφράτης, Βασιλάκης, Κόλα, Στεφανίδης, Βαρουξάκης (65' Τσίτας), Νικόλτσης, Μάστορας (74' Γιαννακούρος).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ