Δεν κατάφερε να κρατήσει το σκόρ και ηττήθηκε ο Αλμυρός με 2-1 από τον Ρεθυμνιακό

Petite Perle 300×250

Mόλις στο 7ο λεπτό ο Αλμυρός προηγείται του Ρεθυμνιακού με 0-1 , με τέρμα που σημείωσε ο Λεόν .

Ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολύ δύναμη και από τις δύο ομάδες , με τον Αλμυρό να παίζει πιο άνετα και τον Ρεθυμνιακό να παίζει με άγχος καθώς διακυβεύεται η παραμονή του στην κατηγορία .

Δυο καλές φάσεις είχε ο Ρεθυμνιακός με τον Γκιόκα στο 38' και στο 42΄που πέρασαν άουτ .

Στο 0-1 το αποτέλεσμα ημιχρόνου , με τον Αλμυρό να προηγείται δίκαια στο πρώτο μέρος .

Mε πρωταγωνιστή τον Γκίοκα ο Ρεθυμνιακός στο 61' και το 64΄ σκόραρε και αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και πλέον προηγείται με 2-1 επί του Αλμυρού .

Στο δεύτερο μέρος ο Ρεθυμνιακός ο οποίος καιγόταν για τη νίκη μπήκε δυνατά με στόχο να μπει και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα! Στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκιόκα κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατή κεφαλιά και να κάνει το 1-1 για τους γηπεδούχους!

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αλμυρό, ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χανιωτάκη και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους που έφεραν το 0-1 σε 2-1 μέσα σε τρία λεπτά!

Παρά τις όποιες προσπάθειες στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε με τον Ρεθυμνιακό να παίρνει την πολύ σημαντική νίκη με 2-1 και τον Αλμυρό να γνωρίζει μία ήττα πριν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Αρχικές ενδεκάδες:

Ρεθυμνιακος:Κοκκαλά, Ψορογιάννη, Κουδουνάκη, Μυρθιανό, Καλιτσουνάκη, Ντεμίρι, Χαλκιαδάκη, Αντιασβίλι, Νικηφόρο Γ., Βαρουξάκη και Γκιόκα.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ζέλιος, Ξενοκτιστάκης, Γιαλούσης, Απλαδάς, Λεόν, Γκάρετ, Κουράκης, Αζίζι, Τριανταφυλλίδης, Αγαπάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ