Ρωσία: Φουσκωτό κάστρο σηκώθηκε στον αέρα – πολύ σοβαρη η κατάσταση για δύο κορίτσια (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Πανικός επικράτησε στη ρωσική πόλη Μπαρνάουλ όταν ένα φουσκωτό κάστρο «εξερράγη» και σηκώθηκε στον αέρα, με αποτέλεσμα δύο μικρά κορίτσια να τραυματιστούν σοβαρά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα παιδιά πετάχτηκαν στον αέρα πάνω από έναν μεταλλικό φράχτη και κατέληξαν στις γραμμές του τραμ.

Σε βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο πανικός που επικράτησε όταν το τεράστιο φουσκωτό λύθηκε και πέταξε τα παιδιά ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών στον αέρα. Τρία ακόμα παιδιά βρέθηκαν εκτός του φουσκωτού χωρίς όμως να τραυματιστούν.

Τα δύο κορίτσια που τινάχτηκαν στον αέρα πάνω από τον μεταλλικό φράχτη είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η 3χρονη Άννα έπαθε διάσειση και κάταγμα της σπονδυλικής στήλης. Η 4χρονη Βίκα υπέστη κάταγμα στο κρανίο και τραύματα στους πνεύμονες και στο στομάχι της αφού πέταξε σχεδόν 5 μέτρα από το κάστρο.

Κάποιοι έτρεξαν για να συγκρατήσουν το φουσκωτό και για να διαβεβαιωθούν ότι δεν έχει εγκλωβιστεί κάποιο παιδί σε αυτό.

Οι Αρχές διερευνούν την αιτία του ατυχήματος κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο και αρχικά δήλωσαν ότι προκλήθηκε από ισχυρούς ανέμους. Ωστόσο, μάρτυρες αρνήθηκαν ότι υπήρχαν άνεμοι, αλλά ότι ακούστηκε ο «ήχος μιας έκρηξης».

πηγή: www.newsbeast.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ