Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Μ. Φινοκαλιώτη που είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού

Petite Perle 300×250

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του 73χρονου Μανώλη Φινοκαλιώτη που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο στις Κουρούνες Λασιθίου.

Η δίκη μετά την απολογία του 43χρονου κατηγορουμένου είχε διακοπεί για να συνεδριάσει στις 12 Μαϊου με την πρόταση του εισαγγελέα, όμως ο δικηγόρος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έτσι η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα Δευτέρα 31 Μαϊου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν απόγευμα της 10ης Φεβρουαρίου όταν ο 73χρονος κτηνοτρόφος Μανώλης Φινοκαλιώτης μαζί με τον 45χρονο γιο του και τον 53χρονο γαμπρό του, βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο του θύματος στην περιοχή Περάμπελα στις Κουρούνες του νομού Λασιθίου. Ξαφνικά οι τρεις άνδρες είδαν τον 43χρονο να πλησιάζει με το αγροτικό του όχημα κι αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, ακολούθησε έντονη συζήτηση για κτηματικές διαφορές. Στη συνέχεια ο 43χρονος έβγαλε καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο 73χρονος Μ. Φινοκαλιώτης να πέσει νεκρός, ο 45χρονος γιος του δέχθηκε μια σφαίρα στην κοιλιά, ενώ ο 53χρονος γαμπρός του τραυματίστηκε ελαφρά.

Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε για άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές με τους αστυνομικούς να ξεκινούν τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ