Η πρώτη συναυλία σε ανοιχτό χώρο μετά το lockdown είναι γεγονός: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Την Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 21:30 στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» με νέα σημεία εξυπηρέτησης, προπώλησης και ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης και στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην πρώτη συναυλία των καλοκαιρινών παραστάσεων και παραγωγών του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, "ΠΣΚΗ – Καλοκαίρι 2021: Με το κοινό ξανά!", η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσιάζει τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ συγχρόνως δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία: τραγούδια ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια στεριανά, αλλά και θαλασσινά, τραγούδια κορυφαίων συνθετών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μάνος Λοΐζος, αγαπημένα λαϊκά τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του Απόστολου Καλδάρα, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μανώλη Χιώτη, αλλά και τραγούδια που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση, …όλα μπερδεύονται γλυκά σε μια συναρπαστική συναυλία που θα μας ταξιδέψει και θα μας διασκεδάσει σε πείσμα των καιρών!

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση συνεχίζεται. Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας, αξίας 15 € (γενική είσοδος) ή 8 € (άνεργοι, ΑμεΑ, πολύτεκνοι, φοιτητές), από:

Το viva.gr, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/music/kipotheatro-n-kazantzakis/eleni-tsaligopoulou/

Το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης στα Λιοντάρια, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 21:00 

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Πλαστήρα και Ρωμανού, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 και από τις 17:00 έως 20:00.

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και η εξόφληση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Ελένη Τσαλιγοπούλου | φωνή

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου | κιθάρες, μπαγλαμάς

Άκης Κατσουπάκης | πιάνο, πλήκτρα

Άγης Παπαπαναγιώτου | μπουζούκι, μπάσο, φωνή

Τζώρτζης Μαυροειδής | τρομπέτα, μπάσο

Τάκης Σπυρόπουλος | ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου | φωτισμοί

Τάσος Βρεττός & Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου | φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Γεωργαντάς | artwork

Σύντομο βιογραφικό ερμηνεύτριας

Ελένη Τσαλιγοπούλου | φωνή

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με ευρύ φάσμα ρεπερτορίου που κινείται από το παραδοσιακό και το λαϊκό  έως το έντεχνο, την pop και την εναλλακτική μουσική σκηνή.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα Ημαθίας. Το 1985 τραγουδάει επαγγελματικά για πρώτη φορά και το 1987 κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό της δίσκο. Την ίδια χρονιά, ο Μάνος Χατζιδάκις την καλεί να εμφανιστεί στο «Σείριο». Από τότε έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες συναυλίες και σειρές παραστάσεων, έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους και έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους συνθέτες και ερμηνευτές. Το 2011 υπογράφει για πρώτη φορά ως συνθέτιδα ένα ολόκληρο άλμπουμ, στο οποίο μελοποιεί στίχους σημαντικών δημιουργών και ερμηνεύει. 

Το 2014 τη βρίσκει μαζί με τους Βoğaz musique, την μπάντα της που απαρτίζεται από εξαιρετικούς μουσικούς, συνιστώντας μαζί με εκείνη μία δημιουργική μουσική ομάδα, που πειραματίζεται, παρεμβαίνει, «πειράζει» και ενώνει το καινούριο με το παλιό, την Ανατολή με τη Δύση, διαμορφώνοντας ένα  σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο. Μαζί τους, καθώς και με άλλα μουσικά σχήματα συνεχίζει στη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις έως σήμερα, ενώ πάντα αποτελεί και σταθερή ερμηνευτική επιλογή σημαντικών και καταξιωμένων δημιουργών.

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN | A Star Alliance Member

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου | ΠΣΚΗ

Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. παρουσιάζουν το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ένα σύγχρονο κέντρο πολιτισμού και τεχνών, καρπό μιας πολύχρονης και πολυπρόσωπης προσπάθειας, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κρήτης – και όχι μόνο! Περιηγηθείτε ηλεκτρονικά και δείτε όλους τους χώρους του ΠΣΚΣΗ, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://www.cccc.gr/gr/360.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ