Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό μέσα σε βόθρο βρέθηκε το 18 μηνών αγοράκι που αγνοείτο

Petite Perle 300×250

Νεκρό, ύστερα από πτώση σε βόθρο, εντοπίστηκε το μωράκι, για το οποίο διεξάγονταν έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 18 μηνών αγοράκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι, όταν διέφυγε της προσοχής από τον παππού και τη γιαγιά του που το κρατούσαν. Οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του από την μητέρα του.

Για τον εντοπισμό του βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από την αστυνομία με τη συνδρομή και πυροσβεστών δυνάμεων.

Όπως αναφέρει κάτοικος της κωμόπολης δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος τους:

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στο βόθρο που βρισκόταν μέσα στο οικόπεδο του σπιτιού της γιαγιάς του μωρού. Το σπίτι είναι σε αρκετά κεντρικό σημείο των Νέων Μαλγάρων. Η μητέρα έχει κι ένα άλλο παιδί από τον πρώτο της γάμο 17ετών. Εργαζόταν και το μωρό το κρατούσαν οι γονείς της. Δυστυχώς η οικογένεια καταστράφηκε, τραγικό δεν ξέρω πως θα μπορέσουν μετά από αυτό. Ακούγαμε για τέτοια γεγονότα και να που συνέβη και στον τόπο μας. Τραγικό για την γιαγιά που το πρόσεχε και ποιος ξέρει πως το έχασε από τα μάτια της, για τους γονείς. Ήταν η κακιά η ώρα δυστυχώς. Οι άνθρωποι ζουν όλα αυτά τα χρόνια εδώ τους έχουμε σαν δικούς μας ανθρώπους. Το έψαχναν για αρκετές ώρες μαζί με τους γείτονες στον δρόμο και στα γύρω οικόπεδα αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος».

πηγή: www.skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ