Γλυκά Νερά: Για νέα στοιχεία και 10 υπόπτους μιλά η Daily Mail

Petite Perle 300×250

Στο μικροσκόπιο των βρετανικών ΜΜΕ παραμένει σταθερά η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του 11 μηνών βρέφους της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη ήταν βρετανικής καταγωγής και έτσι η υπόθεσή της απασχολεί εντόνως τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης.

Ενδεικτικό είναι το προ ημερών δημοσίευμα της Daily Mail, στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες πληροφορίες που αφορούν τις έρευνες των αρχών, ενώ επικεντρώνεται και στα 10 άτομα, τα οποία φέρονται να έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών ως ύποπτοι.

Ποια είναι τα 10 άτομα που έχει εστιάσει η Αστυνομία;

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Νέα στοιχεία στην αναζήτηση των δολοφόνων της Καρολάιν. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και μία μηχανή στον τον τόπο του εγκλήματος, λίγο αφότου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της στο σπίτι της. Το αυτοκίνητο κινούταν στον δρόμο μπροστά από το σπίτι και λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε και μία μηχανή να κάνει το ίδιο. Τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στην ελληνική τηλεόραση από την εκπομπή έρευνας Φως στο Τούνελ και τώρα ερευνώνται από την Αστυνομία καθώς θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας». 

Όπως προκύπτει περίπου 10 είναι πλέον οι κακοποιοί τους οποίους οι αρχές έχουν ξεχωρίσει και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών μπορεί να έχουν διαπράξει το αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, που οι ειδικοί τους περιγράφουν ως σκληρούς και αδίστακτους. Πρόκειται για εγκληματίες που έχουν εκτίσει ποινές, καμία όμως δεν εμπλέκεται σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν αρνηθεί τότε να δώσουν DNA στην αστυνομία, κάτι που δυστυχώς το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία. Ευτυχώς σήμερα αυτό έχει αλλάξει.

Πηγή : in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ