"Αλαφροξύπνημα"- Κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι ο Μανώλης Δαμιανάκης

Petite Perle 300×250

Η αγάπη του αλλά και το μεράκι του για την κρητική μουσική αποτυπώνεται στο πρώτο του επίσημο καλλιτεχνικό βήμα που κάνει ο Μανώλης Δαμιανάκης με το τραγούδι «Αλαφροξύπνημα» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες  ημέρες από τη δισκογραφική εταιρεία cretaphon ,στα social media και στο youtube σε στίχους του Γιώργου Σαριδάκη(Δάσκαλος) ενώ τη μουσική έγραψε ο ίδιος.

Ο Μανώλης Δαμιανάκης με καταγωγή από τον Πανασό του Δήμου Γόρτυνας ,ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια στο Γάζι, τόπο που όπως λέει ο ίδιος αγαπά ιδιαίτερα . Όπως δηλώνει στη « Φωνή  του Μαλεβιζίου» με την κρητική μουσική είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά όλα αυτά τα χρόνια και από παιδί ήθελε να βγάλει προς τα έξω την αγάπη που έτρεφε γι' αυτή. Το «Αλαφροξύπνημα» μιλάει για μια ιστορία αγάπης από εκείνες που αγγίζουν κατευθείαν στην καρδιά και  στόχος του είναι να ακολουθήσουν σε λίγο καιρό και άλλα νέα τραγούδια με την ευχή ο κόσμος να τα αγκαλιάσει και να τ' αγαπήσει.

Οι συντελεστές

Μουσική: Μανώλης Δαμιανάκης Στίχοι: Γιώργος Σαριδάκης(Δάσκαλος) Λύρα – Τραγούδι: Μανώλης Δαμιανάκης Λαγούτα,μαντολίνο,τζουρά,μπάσο: Χρήστος Στιβακτάκης Ενορχήστρωση: Χρήστος Στιβακτάκης Ηθοποιοί: Ιάσονας Χριστοδούλου – Μαρία Αθιτάκη Κάμερες: Γιώργος Τζορτζάκης – Μάριος Τζελαϊδής Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζωρτζάκης Ηχογράφηση: Studio Στιβακτάκης .

Τα γυρίσματα έγιναν στο χωριό Πανασός του δήμου Γόρτυνας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ