Ηλεκτρονικοί πίνακες στα γήπεδα του Club Candia Sport

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Club Candia Sport εκσυγχρονίζεται και ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις, με νέες πρωτοποριακές ιδέες.

Με αγάπη για τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, με σεβασμό στα μέλη του και όλους τους αθλούμενους, χαράζοντας μια καινούργια αισιόδοξη πορεία που το κατατάσσει ως Νο1 Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου!

Σήμερα ήρθαν και τοποθετήθηκαν στα γήπεδά μας «8Χ8» και «6Χ6» οι δύο νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο Ηράκλειο στο mini ποδόσφαιρο!

Στους ηλεκτρονικούς πίνακες απεικονίζεται το σκορ και το χρονόμετρο των αγώνων και το ποδόσφαιρο πλέον στo Club Candia Sport γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό!

Έτσι μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο στα γήπεδα «8Χ8» και «6Χ6» με ασφάλεια και υγεία και τους δύο ηλεκτρονικούς πίνακες να… κλέβουν την παράσταση!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...