Στην Κρήτη αιφνιδιαστικά η Υπουργός Παιδείας

Petite Perle 300×250

Tι συζήτησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές

Στα Χανιά βρίσκεται η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. H επίσκεψη της ήταν αιφνιδιαστική, με την Υπουργό να επισκέπτεται τα σχολεία της Σούδας και το Γυμνάσιο/ Λύκειο Αλικιανού.

Η κ. Κεραμέως συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για τους χειρισμούς τους στο κομμάτι της τηλεκπαίδευσης , εν μέσω της πανδημίας-  τονίζοντας μάλιστα ότι ο εναλλακτικός αυτός τρόπος διδασκαλίας ήρθε για να μείνει ενώ συνομίλησε με μαθητές .

keramews-2
keramews-4

Επίσης απένειμε τα εύσημα στους εκπαιδευτικούς για τη μικρή διασπορά του κορωνοϊού στα σχολεία, λόγω της αυστηρής τήρησης των μέτρων.

Απαντώντας πάντως σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις προωθούμενες αλλαγές από τον Σεπτέμβριο στα σχολεία, τόνισε: «Είναι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό. Για παράδειγμα σε όλη την χώρα θα έχουμε νηπιαγωγείο από τα 4 χρόνια. Θεωρούμε ότι είναι ένα σημαντικό μέτρο για να δώσουμε από πιο νωρίς περισσότερα εφόδια σε όλα τα παιδιά μας. Από τον Σεπτέμβριο σε όλη τη χώρα θα έχουμε λοιπόν νηπιαγωγείο από τα 4. Αυτή την στιγμή είμαστε στο 93%, από τον Σεπτέμβριο στο 100%.

keramews-2

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα γίνουν επισκέψεις σε άλλες περιοχές του νησιού ενώ κανένας δε γνώριζε ότι οι ίδια θα προχωρούσε σε αυτές τις επισκέψεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost το απόγευμα, θα αναχωρήσει για την Αθήνα .

FOTO: parakritika.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ