Το Πρώτο Βραβείο«BRAVOSustainability Dialogue& Awards 2021» κέρδισε η Περιφέρεια Κρήτης

by ELENH STATHOGLOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Για τις δράσεις της στον Τουρισμό και την υγεία

Ένα ακόμα βραβείο κέρδισε η Περιφέρεια Κρήτης για τις δράσεις της στον Τουρισμό, την Υγεία και κατά συνέπεια στην οικονομία και την κοινωνία της. Η άριστη προετοιμασία της, η πολυδιάστατη στήριξη των τομέων παραγωγής της, η συνεχής ανάδραση και η επανεξέταση των δεδομένων, η συζήτηση με τους φορείς και την κοινωνία, η συνεχής συνεργασία με τα εκπαιδευτικά, τεχνολογικά και ακαδημαϊκά της ιδρύματα, η ομαδική δουλειά για 2η συνεχή χρονιά, είχε ως αποτέλεσμα την αναγνώριση της Περιφέρειας Κρήτης, ως μια από εκείνες, που πρωτοστάτησαν και αναγνωρίστηκαν, στο Διεθνές Επίπεδο.

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021» του QualityNetFoundationη Περιφέρεια Κρήτης  βραβεύτηκε  με το πρώτο βραβείο”BRAVOSustainability Dialogue& Awards 2021”ως καλή πρακτική στην κατηγορία «Κοινωνική Συνοχή», για το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό πρόγραμμα με στόχο την εκπαίδευση επιχειρηματιών και εργαζομένων για το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού που χρηματοδότησε και υλοποίησε  για δεύτερη συνεχή χρονιά εξ αποστάσεως, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας-on lineη Περιφέρεια Κρήτης με τη συνεργασία της Υγειονομικής Περιφέρειας, των νοσοκομείων, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης, 

Η παραλαβή του βραβείου έγινε ηλεκτρονικά από την εντεταλμένη σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Γεωργία Μηλάκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκηςδήλωσε χαρακτηριστικά: «τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη δίνουμε μια μάχη ενάντια στην πανδημία. Έναν αγώνα που απαιτεί τη συνεργασία, τον κοινό προγραμματισμό όλων των φορέων του νησιού, προκειμένου να περιορίσουμε τις συνέπειες σε οικονομικό κοινωνικό επίπεδο. Η βράβευση της Περιφέρειας με το πρώτο βραβείο BRAVOSustainability Dialogue& Awards 2021”ως καλή πρακτική στην κατηγορία «Κοινωνική Συνοχή» επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας, πως όλοι μαζί θα χτίσουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας στην Κρήτη. Πως πυξίδα μας παραμένει η ποιοτική ανάπτυξη  η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη».

Από την πλευρά της η εντεταλμένη Περιφερειακής Σύμβουλος Γεωργία Μηλάκη ανέφερε: «Τα BravoSustainability Awards έρχονται να επισφραγίσουν και να ενισχύσουν την αξιοπιστία της Κρήτης ως ασφαλούς και καινοτόμου τουριστικού προορισμού. Η Περιφέρεια Κρήτης με την συνεργασία των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, εργάζεται ομαδικά για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για την Κρήτη του αύριο!».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...