Έδιωξαν παιδί με οξεία σκωληκοειδίτιδα από νοσοκομείο του Ηρακλείου-Διατάχθηκε ΕΔΕ

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει διαταχθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, μετά από περιστατικό κατά το οποίο οι γιατροί του ΤΕΠ άφησαν ένα παιδί 7 ετών να φύγει, έχοντας, όπως αποδείχθηκε τελικά, οξεία σκωληκοειδίτιδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή όταν οι γονείς του παιδιού πήγαν το αγόρι στο νοσοκομείο καθώς είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι γιατροί του έκαναν ορισμένες εξετάσεις και ζήτησαν από τους γονείς να το πάρουν καθώς δεν συνέτρεχε λόγος να παραμείνει ενώ τους συνέστησαν να του χορηγήσουν παυσίπονα για τους πόνους.

Οι γονείς απευθύνθηκαν την επόμενη μέρα σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όπου μετά από κατάλληλες εξετάσεις αποδείχθηκε ότι το παιδί είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα και άμεσα το παρέπεμψαν στο δεύτερο νοσοκομείο της πόλης όπου και χειρουργήθηκε επιτυχώς.

Την ΕΔΕ διέταξε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Υγείας.

www.efsyn.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...