Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας από τον Χάρη Μαμουλάκη

Petite Perle 300×250

Με μια συμβολική επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης το Σάββατο 5 Ιουνίου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, επέλεξε να στείλει το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ο Χάρης Μαμουλάκης περιηγήθηκε στον χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης θαυμάζοντας τα εκθέματα και την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα εργασίας για αυτό το αποτέλεσμα και σε δήλωσή του ανέφερε:

 «Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ας γίνει η αφορμή, να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε όραμα και προοπτική στις επόμενες γενιές. Να ακούσουμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους. Να ξεκινήσουμε μια Πράσινη Επανάσταση στον τρόπο παραγωγής και κατανάλωσης, που θα φέρει ανάπτυξη για όλους με σεβασμό στον πλανήτη και ισορροπία των οικοσυστημάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανταποκρινόμενος στην απαίτηση της νέας γενιάς που ζητάει επιτακτικά να αλλάξουμε το σύστημα, όχι το κλίμα, παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις που θα μας οδηγήσουν σε αυτό το αποτέλεσμα, στην πρόσφατη εκδήλωση «Ελλάδα + Περιβάλλον». Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε στην κοινωνία ένα ολοκληρωμένο και συγκεκριμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα. Ένα σχέδιο που μπορεί να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον, για όλους μας και, κυρίως, για τις επόμενες γενιές.».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ