Εκλάπη το αμάξι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Petite Perle 300×250

Την κλοπή του αυτοκινήτου του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια ανακάλυψε ο ίδιος και ενημέρωσε την αστυνομία. 

Μπορεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και το Μέγαρο Μαξίμου να δέχονται αντιπολιτευτικά πυρά για την έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας και τα συνεχιζόμενα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της μαφίας, ωστόσο η κατάσταση στο θέμα της ασφάλειας δεν δείχνει να κινείται σε καλύτερα επίπεδα και στο πολυδιαφημισμένο από την σημερινή κυβέρνηση «άβατο» των Εξαρχείων, με τελευταίο παράδειγμα την περίπτωση του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου έκλεψαν το προσωπικό αυτοκίνητο του πρώην Υπουργού και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος ως γνωστόν μένει στα Εξάρχεια. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικεία του.

Πρόκειται για όχημα που είχε και άδεια εισόδου στη Βουλή, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δεκάδες έγγραφα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Την κλοπή ανακάλυψε ο ίδιος ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές το πρωί της Κυριακής, αποφεύγοντας να δώσει δημοσιότητα στο περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως παρά το γεγονός ότι το σπίτι του πρώην Υπουργού έχει γίνει δεκάδες φορές στόχος επιθέσεων με μολότοφ, η ΕΛ.ΑΣ έχει αποσύρει τη φύλαξη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ