Ο Πόρος σώθηκε με 2-1 κέρδισε την Δαμάστα και την έριξε κατηγορία

Petite Perle 300×250

Ο Πόρος νίκησε στο Ατσαλένιο την Δαμάστα με 2-1 και εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ' Εθνική ενώ ο αντίπαλος του υποβιβάστηκε στην Α1 του τοπικού της ΕΠΣΗ .

Στην πρώτη καλή φάση στο 7' ο Τριανταφύλλου λίγο έξω από την περιοχή σούταρε απελπιστικά άουτ .

Στο 12' εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη από μακριά την τελευταία στιγμή με φανταστική απόκρουση ο Ζαφείρης κράτησε το μηδέν .

Στο 27 ' ο Πήλιος μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Δαμάστας ,ο Αρχοντάκης τον ανέτρεψε και ο Πατμετζής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φραγκουλάκης που παρά την καλή προσπάθεια του Ζαφείρη έκανε το 1-0 .

Στο 44' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μουρτζάκης της Δαμάστας για σκληρό παιχνίδι ύστερα από διαμαρτυρία του πάγκου του Πόρου αφού αρχικά ο διαιτητής έδωσε μόνο φάουλ .

Στο 48' από γύρισμα του Καστελλιανάκη το απευθείας σουτ του Τριανταφύλλου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 51' από πάσα του Παπαδομιχελάκη στον τερματοφύλακα του , ο Κεφαλούκος εκμεταλλεύτηκε το κακό γύρισμα και πλάσαρε αριστερά στην γωνία και με τη μπάλα να βρίσκει δοκάρι και να κάνει το 1-1 .

Στο 64' από λάθος του Κεφαλούκου ο Τριανταφύλλου τροφοδότησε τον Καστελλιανάκη που με εύστοχο πλασέ έγραψε το 2-1 την στιγμή που η Δαμάστα μετά την ισοφάριση είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα , παρότι έπαιζε με 10 παίκτες .

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία και τους φιλοξενούμενους απογοητευμένους που δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία .

Πόρος: Παναγιώτου, Νάκας Τσουκαλάς, Παπαδομιχελάκης(λ.τ. 78′ Σ. Πήλιος), Πλαϊτάκης, Φραγκουλάκης, Σταυρακάκης(61′ Μεταξάκης), Ράπτης, Πήλιος(87′ Μαγάκης), Καστελλιανάκης, Τριανταφύλλου

Δαμάστα: Ζαφείρης Μπαμπουλάκης, Αυγουστάκης, Στακάκης, Αποστολάκης, Μεχμετάι(84′ Ζερβός), Αρχοντάκης(46′ Στεφανάκης), Μουρτζάκης, Σαβουϊδάκης(77′ Βιτσαράς), Κεφαλούκος(74′ Μερκούρι), Σεραφειμίδης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ