Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαβουλευτικό συνέδριο του Μέρα25

Petite Perle 300×250

Στις εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του Μέρα25, που πραγματοποιήθηκε στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, συμμετείχε ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιώργος Λογιάδης. 

Ο Γ. Λογιάδης δήλωσε ότι το ΜέΡΑ25 μέρα με την μέρα μεγαλώνει και δυναμώνει υπηρετώντας τις αρχές της δημοκρατία, της συμμετοχικότητας, αποκτά περισσότερη εξωστρέφεια και αναγνωρισιμότητα για τις θέσεις του.  «Από το συνέδριο φύγαμε πιο δυνατοί, πιο πολλοί και πιο σίγουροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηρακλείου. 

Το συνέδριο χαιρέτισε πληθώρα προσωπικοτήτων διεθνούς εμβέλειας όπως ο Νόαμ Τσόμσκι, ο Σλαβόι Ζίζεκ, η Ναόμι Κλάιν, ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ο Ραφαέλ Κορέα, Λούλα, ο Κεν Λόουτς, Μπράιαν Ίνο, η Μπεράλ Μάντρα, η Καρόλαιν Λούκας, ο Ερτουγρούλ Κιουρκτσού, ο Φερνάντο Χαντάντ και η Νίκη Άστον.

Ενώ μήνυμα αλληλεγγύης στάλθηκε στον παλαιστινιακό́ λαό́, αφού στο συνέδριο φιλοξενήθηκε ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα. 

Επίσης, τιμήθηκε ο ηρωικός αγωνιστής της αριστεράς Μανώλης Γλέζος. Ακολούθησαν οι εισηγήσεις των κειμένων βάσης για τις θέσεις που διαβουλεύτηκε το συνέδριο. 

Οι εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 ολοκληρώθηκαν με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για τις πολιτικές θέσεις, την έγκριση των ψηφισμάτων, αλλά και τις παρεμβάσεις των κινημάτων.

 Το συνέδριο έκλεισε με μια εξαιρετική συναυλία δύο σημαντικών καλλιτεχνών, του Δημήτρη Ζερβουδάκη και του Σπύρου Γραμμένου.

 Η δεύτερη φάση του συνεδρίου θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ