Παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ 2021: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

Petite Perle 300×250

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και οι προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2021, του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, οι δικαιούχοι και οι πάροχοι, που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων, από την Τρίτη, 8 Ιουνίου, στις 08:00, μέχρι την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, στις 15:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), μέχρι την Παρασκευή 11.06.2021, στις 14:00.

Για να βρουν οι ενδιαφερόμενοι το ΚΠΑ2, στο οποίο ανήκουν, μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.oaed.gr/poy-aniko, ενώ για τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΚΠΑ2 μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.oaed.gr/epikoinonia/mail.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέχρι την Πέμπτη 10.06.2021, στις 15:00.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2021 έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ.

Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελουμένων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ με τη χορήγηση επιταγής διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01.01.2005 έως 14.06.2015. Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.

Πάροχοι του προγράμματος είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούν στην Ελλάδα επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.oaed.gr/paidikes-kataskinwseis.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ