Τα δίκτυα εμπορίας του ελαιολάδου από το στάδιο της άλεσης έως τον τελικό καταναλωτή: Λύση ή πρόβλημα ο 16κιλος τενεκές;

Petite Perle 300×250

Συνέδριο με θέμα «Τα δίκτυα εμπορίας του ελαιολάδου από το στάδιο της άλεσης  έως τον τελικό καταναλωτή» διοργανώνει η Άξιον Εκδοτική (Ελιά & Ελαιόλαδο και  olivenews.gr), την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021. 

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός. 

Για τη διεθνή πραγματικότητα θα μιλήσουν οι: 

Dr. Livia Rinaldi (γεωπόνος, εμπειρογνώμων ελαιολάδου, εκπρόσωπος της  συνεταιριστικής Italia Olivicola) και ο Juan Vilar (PhD, olive culture international  analyst, strategy consultant and University of Jaen professor) οι οποίοι θα  παρουσιάσουν την κατάσταση στις χώρες τους, Ιταλία και Ισπανία (με ταυτόχρονη  διερμηνεία ελληνικά) και θα δεχθούν περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων. 

– Δήμητρα Αλιέως, (Δρ. Οικονομολόγος, Πρ. Υπεύθυνη Αγορών SOVENA S.A.):  Η Ελληνική πραγματικότητα μέσα στη διεθνή αγορά. 

Για την ελληνική πραγματικότητα θα μιλήσουν 30 εμπειρογνώμονες που  εκπροσωπούν όλη την αλυσίδα αξίας του ελαιολάδου στην Ελλάδα. 

Οργανωτής και συντονιστής, ο Βασίλης Ζαμπούνης, με την γνώση και εμπειρία  των 41 ετών στον ελαιοκομικό τομέα. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ