Τον ΕΣΔΑΚ επισκέφθηκε ο Χάρης Μαμουλάκης

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης Ε.Σ.Δ.Α.Κ. επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουνίου ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ζαχαρία Καλογεράκη.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., τα προγράμματα και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, θέματα οικεία στον  Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος υπηρέτησε από την θέση του Προέδρου τον Σύνδεσμο, την περίοδο 2017 – 2019, καθώς και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την κεντρική Εθνική και Ευρωπαϊκή πολιτική στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων. 

Ο Χάρης Μαμουλάκης παράλληλα, συνομίλησε και με τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για όλα όσα τους απασχολούν, την προοπτική και τις νέες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...