Βρεφονηπιοκόμος-αρνήτρια, έκανε άνω κάτω χωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Petite Perle 300×250

Αναστάτωση επικρατεί στον Πύργο του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, εξαιτίας μιας βρεφονηπιοκόμου, η οποία αρνείται σθεναρά να εφαρμόσει τα μέτρα που ορίζει ο νόμος για την λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών.

Η διευθύντρια της δομής στην οποία εργάζεται, ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους να προσέρχονται με μάσκα καθώς επίσης και να έχουν υποβληθεί σε self test. Η συγκεκριμένη βρεφονηπιοκόμος όμως αρνούνταν και να φοράει μάσκα αλλά και να υποβληθεί σε  self test, ενώ αντ' αυτού, επιδείκνυε χειρόγραφη δήλωση, αφού δεν ήθελε να υποβάλει ψηφιακά στην ειδική πλατφόρμα τα αποτελέσματα του τεστ που ισχυριζόταν ότι έκανε.

Η Αστυνομία έσπευσε για έλεγχο στον παιδικό σταθμό και της επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, χωρίς όμως η ίδια να συμμορφώνεται. Η διευθύντρια αναγκάστηκε να της απαγορεύσει την είσοδο μέχρι να συμμορφωθεί σε όλα όσα ορίζει ο νόμος και η Πολιτεία.

Η βρεφονηπιοκόμος από την πλευρά της, υπέβαλε μήνυση στη διευθύντρια του παιδικού σταθμού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί στο Α.Τ. Πύργου, για να αφεθεί τελικά ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ