ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ: Αποφοίτηση με αγώνες, αναμνηστικά και συγκίνηση (video – φωτογραφίες)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μέρες σαν την σημερινή θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό των μαθητών του Γυμνασίου Γαζίου.

Σήμερα το πρωί όλα στην αυλή του σχολείου ήταν διαφορετικά.

Τα μαθήματα τελείωσαν και μαζί τους τελείωσαν και οι υποχρεώσεις των μαθητών, τουλάχιστον για το καλοκαίρι.

Αμέριμνοι, χωρίς τσάντες, με χαμόγελα αλλά και συγκίνηση αποχαιρέτησαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου το σχολείο που τους φιλοξενούσε για τρία χρόνια.

Η ημέρα ξεκίνησε με αγώνες ανάμεσα στους μαθητές και στους καθηγητές.

Στον τελικό του βόλεϊ έπαιξαν και η αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου, αλλά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Μιχάλης Δρακάκης. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που τόσο η αντιδήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος βρέθηκαν «απέναντι» στους μαθητές. Αξίζει να τονιστεί, ότι το σχολείο και για τους δύο είναι ιδιαίτερα γνώριμο, καθώς σε αυτό φοίτησαν και οι ίδιοι.

Οι ζητωκραυγές των μαθητών, τα χειροκροτήματα και η ανεμελιά ήταν αυτά που επικρατούσαν στην αυλή του σχολείου.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων χάρισε στους μαθητές της Γ΄ Τάξης ενθύμια αποφοίτησης και ένα μπρελόκ με την ημερομηνία για να ξαναβρεθούν μετά από δέκα χρόνια. Για να θυμηθούν τις σκανδαλιές, τις φιλίες και όλα όσα πέρασαν κατά την τριετή παρουσία τους στο σχολείο. Αλλά και για να μιλήσουν για όλα όσα κατάφεραν.

Σε μια σύντομη δήλωση προς τους μαθητές η κ. Λυρώνη ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, καλή πρόοδο και να μη σταματούν να κυνηγούν τα όνειρά σας.

Αναλυτικά η δήλωση της Αντιδημάρχου Παιδείας:

Να πετύχουν τους στόχους τους και πάντα να σέβονται τους εαυτούς τους ευχήθηκε μεταξύ άλλων στους μαθητές ο γυμνασιάρχης Αντώνης Χναράκης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γυμνασιάρχη Γαζίου:

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Μιχάλης Δρακάκης, μιλώντας στους μαθητές ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, να αγαπούν και να φροντίζουν τους εαυτούς τους. Να μη σταματούν να βάζουν στόχους και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δρακάκη:

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...