Κατήγγειλε κλοπή ύψους 850.000 ευρώ!

Petite Perle 300×250

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου  μετά την καταγγελία που έκανε Ρωσίδα υπήκοος η οποία διαμένει κατά τους θερινούς μήνες σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.

Η 55χρονη γυναίκα η οποία είχε να έρθει από τον Φεβρουάριο στο σπίτι της, λόγω lock down όπως ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες,  κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, ότι μέσα στο χρηματοκιβώτιο της κρεβατοκάμαράς της φύλαγε το ποσό των  850.000 ευρώ!

Η ίδια φέρεται να έκανε λεπτομερή κατάθεση ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Τετάρτης, η Ασφάλεια πραγματοποίησε έλεγχο στο σημείο προκειμένου να συλλεγούν στοιχεία αλλά και να δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις για αυτή την περίεργη υπόθεση που προκαλεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά στις αστυνομικές Αρχές.

Από τα πρώτα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία παραβίαση στο χώρο της οικίας.

Η καταγγέλλουσα   φέρεται να είπε στους αστυνομικούς  ότι είχε αφήσει κλειδί έξω από το σπίτι- κάτι το οποίο ήξεραν δυο άτομα- για να το χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση ανάγκης.

Τα ονόματα που επικαλέστηκε θα κληθούν να δώσουν κατάθεση για να συλλεχθούν περισσότερες πληροφορίες.    

Είναι πάντως μία υπόθεση που διερευνάται με προσοχή αν και αξιωματικοί πιστεύουν ότι σύντομα θα έχουν κάποιες πρώτες απαντήσεις γύρω από την καταγγελλόμενη κλοπή.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ