Με πληρωμές και φαγοπότι ο Αλμυρός ολοκλήρωσε τη σαιζόν

Petite Perle 300×250

Αντίο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είπε ο Αλμυρός χθες το βράδι με μία λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο γήπεδο του.

Το πρόγραμμα περιελάβανε πλούσιο μπουφέ, το κέφι ήταν στα ύψη και στο τέλος όλοι οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από το ταμείο και εξοφλήθηκαν μέχρι τελευταίας δραχμής. Έτσι το καλοκαίρι θα τους βρει με τις τσέπες γεμάτες για να απολαύσουν τις διακοπές τους και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας σαιζόν.

Ο πρόεδρος Μανώλης Βίστης τόνισε ότι η ομάδα του Αλμυρού ψήλωσε τα τελευταία δύο χρόνια πολύ, χαρακτήρισε πετυχημένη τη χρονιά παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία. Εξέφρασε την πεποίθηση του ότι μπορούσε η πορεία να είναι ακόμη καλύτερη και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο αρχηγός Λευτέρης Γιαλούσης από τη μεριά των συμπαικτών ευχαρίστησε τη διοίκηση που στάθηκε δίπλα στους ποδοσφαιριστές σε ότι χρειάστηκαν και αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι κάτι που όπως τόνισε δεν το έχει συναντήσει σε άλλη ομάδα και κατέληξε ότι όλοι οι παίκτες του Αλμυρού είναι καλά παιδιά με καλό χαρακτήρα και χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί τους όπως το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές μας.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Αλμυρού για να γίνει ο απολογισμός των δύο χρόνων και να εκλεγεί η νέα διοίκηση που θα αναλάβει να τρέξει όλα τα θέματα ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σαιζόν.

Σίγουρα ψηλά στην ατζέντα θα είναι το θέμα του προπονητή για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας του Γαζίου και να τεθούν οι στόχοι για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ