Παρελθόν από τη Δαμάστα ο Γιάννης Χατζησεβαστός

Petite Perle 300×250

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Μέσα από τις δυσκολίες και τα εμπόδια χτίζονται οι πιο δυνατές φιλίες, οι σχέσεις καρδιάς και εμπιστοσύνης…Ο Γιάννης Χατζησεβαστός ανακοίνωσε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Πέμπτη 10 Ιουνίου την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΑΟ Δαμάστας.

Μια εξέλιξη που σίγουρα μας στενοχωρεί όμως από την άλλη γνωρίζουμε ότι ο Γιάννης Χατζησεβαστός είναι ένας προπονητής που αξίζει να συνεχίσει τους προπονητικούς του ορίζοντες σε υψηλότερες κατηγορίες και μπορεί να ανταποκριθεί σε νέες μεγαλύτερες προκλήσεις για το μέλλον.

Μαζί ζήσαμε σπουδαίες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ και την ιστορική πρώτη παρουσία του ΑΟ Δαμάστας στην Γ' Εθνική.

Κλείνοντας αυτός ο κύκλος της συνεργασίας μας, επιβεβαιώνεται ότι ο ΑΟ Δαμάστας έκανε μια από τις καλύτερες επιλογές για την τεχνική του ηγεσία.

Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια είναι επίσης Ενωσιακός προπονητής στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ, δεν είναι τυχαίο που τόσα και τόσα ταλέντα έχουν περάσει από τα χέρια του και μπήκαν γερές βάσεις για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός μετά την επανέναρξη της Γ' Εθνικής κλήθηκε να δημιουργήσει μια ομάδα σχεδόν σε απόλυτο βαθμό με νέα παιδιά, να στηρίξει ένα εγχείρημα δύσκολο, όσο και πρωτοπόρο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα. Μαζί με τα νέα παιδιά του ΑΟ Δαμάστας κοίταξαν στα μάτια με περίσσιο θράσος και τόλμη πολύ πιο έμπειρους και ιστορικούς αντιπάλους και σίγουρα όλα όσα κέρδισαν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που δείχνει η βαθμολογία.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας τον ευχαριστεί θερμά για την τεράστια προσφορά του στο σωματείο. Ευχόμαστε στον Γιάννη Χατζησεβαστό καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα, είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχει σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

Ο ΑΟ Δαμάστας απέκτησε άλλον έναν επιτυχημένο προπονητή και φίλο, όπως ήταν οι προκάτοχοί του τα τελευταία χρόνια, ο κ. Μανόλης Σουτζής και ο κ. Μανόλης Φρουδάκης.

Προσωπικά η οικογένεια Παπαδάκη, ο ηγέτης της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Παπαδάκης ευχαριστούν τον Γιάννη Χατζησεβαστό, με σεβασμό στην απόφασή του και τιμή στην αιώνια φιλία τους…

22

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ