Συναντήσεις για τον οικοδομικό συνεταιρισμό στην Λυγαριά

Petite Perle 300×250

Διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα αλλά και τον πρόεδρο του Αναπτυξιακού Οργανισμού "ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε" , Κώστα Φασουλάκη είχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμούδι και του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ Κρήτης (ΠΟΣΥΠΑΤΕ) Λυγαριά.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους σκοπός των συναντήσεων ήταν η ανάπτυξη συνεργασίας για την επίλυση διάφορων θεμάτων.

Όπως αναφέρεται:

"Στις 3/6/2021 και 10 /06/2021 το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμούδι και του ΠΟΣΥΠΑΤΕ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κύριο Μενέλαο Μποκέα και με τον Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρό στον νεοσύστατο. πρώτο Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη κύριο Κώστα Φασουλάκη.

Σκοπός των συναντήσεων πέρα από την ενημέρωσή τους σε θέματα του Οικισμού μας, ήταν η ανάπτυξη της συνεργασίας μας και η εύρεση λύσεων, που βήμα βήμα θα οδηγήσουν στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων για τον Οικισμό μας.

Έπειτα από διεξοδική συζήτηση αναμένουμε την επίσκεψη του Δημάρχου και των συνεργατών του στον Οικισμό μας την επόμενη εβδομάδα να συνεχίσουμε επί του πρακτέου την προσπάθεια μας. Ο κύριος Φασουλάκης αφού ενημερώθηκε για τους σχεδιασμούς μας μας ενημέρωσε και αυτός για τον νέο τρόπο δράσης – συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων και δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια μας. Από μέρους του Δ. Σ. του ευχόμεθα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ