Ελληνικός Στρατός: Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Καταιγίδα 21» (Βίντεο)

Petite Perle 300×250

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η μεγάλη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «Καταιγίς 21» την οποία παρακολούθησε και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: «Η εθνική άσκηση «Καταιγίς 21» του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε από την Κυριακή 6 Ιουνίου έως την Πέμπτη 10 Ιουνίου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου Πελάγους, με τη συμμετοχή πλοίων και μέσων του συνόλου των διοικήσεων του Αρχηγείου Στόλου.

Sitrep επιφανείας ως ακολούθως…»: Εξελίξεις στη ναυμαχία για τις νέες  φρεγάτες του στόλου τις επόμενες ώρες | Hellasjournal.com

Όπως ανακοινώθηκε, την Πέμπτη 10 Ιουνίου, με την ολοκλήρωση της άσκησης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πραγματοποίησε εν πλω επιθεώρηση των μονάδων του Στόλου στον Σαρωνικό Κόλπο, επί της φρεγάτας «Ύδρα».

Άσκηση «Καταιγίς 21» του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο - CNN.gr
Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ»: Υπάρχει κάτι που δεν (πρέπει να) ξέρουμε ή δεν  καταλαβαίνουμε; - ArmyNow.Gr

Η άσκηση διεξήχθη στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων».

Γιατι αναβλήθηκε η πολεμική άσκηση «Καταιγίδα» - Ολο το παρασκήνιο - ΤΑ ΝΕΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ